Amsterdam Sinfonietta: Altviool (tutti)

Amsterdam Sinfonietta in Amsterdam zoekt een Altviool (tutti) voor 0,5 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 24-05-2022Amsterdam Sinfonietta bestaat uit 22 musici van topniveau die samenspelen als één. Geleid door artistiek leider Candida Thompson maakt het orkest tournees over de hele wereld. Amsterdam Sinfonietta staat bekend om haar avontuurlijke programma’s en cross-overs met andere muziekgenres en kunstvormen. Sinds het begin omarmt het orkest het volledige repertoire voor strijkorkest, van klassiekers tot nieuwe opdrachtwerken en arrangementen.

Met een enorme drive heeft Amsterdam Sinfonietta zich ontwikkeld tot hét strijkorkest van Nederland en een orkest van wereldklasse.

Amsterdam Sinfonietta is op zoek naar een

Altviool (tutti)

o,5 fte

Amsterdam Sinfonietta speelt tussen de 8 tot 10 projecten per jaar hetgeen overeenkomt met een 50%-baan. De taakverdeling kan echter per jaar fluctueren en de werkelijke werkdruk zal tussen de 40%-60% liggen. Het salaris is conform de CAO van de Nederlandse Muziekensembles, schaal M en ligt tussen de € 2.858,- en € 4.339,- bruto per maand op fulltime basis. De startdatum is in overleg, maar bij voorkeur in september 2022.

Jouw profiel:

  • We zoeken een veelzijdige collega die in een breed repertoire uitstekende prestaties levert op de (inter)nationale concertpodia
  • Je hebt een professionele en flexibele werkhouding en straalt enthousiasme uit op het podium.
  • Teamwork is een sleutelwoord in onze organisatie. Als lid van de altvioolgroep behoort het tot de mogelijkheden dat je meespeelt in onze kamermuziekconcerten en bijdraagt aan onze educatieprojecten.

Auditiedatum: 9 juni 2022, Singelkerk, Amsterdam

Kijk voor meer informatie op www.sinfonietta.nl of neem contact op met Jantine Postma, productieleider: productie@sinfonietta.nl of 020-5270770. Aanmelden voor de auditie kan uitsluitend via onderstaande button.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.