Koninklijk Theater Carré: Senior Marketeer

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Senior Marketeer voor 30 tot 37,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenKoninklijk Theater Carré dankt zijn faam aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. Van cabaret tot concerten en van toneel tot musicals, Carré heeft voor ieder wat wils. Carré staat dan ook in de top drie van bekende cultuurmerken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, productpresentaties en premières.

Ben jij een sales-gedreven marketeer die streeft naar elke avond een uitverkocht Carré? Heb jij een brede kennis van theatervoorstellingen en het diverse aanbod in Carré? Kun jij als aanjager, in samenwerking met de producent van de voorstelling en het Carré marketingteam, zorgen dat iedere voorstelling de aandacht krijgt die het verdient binnen de juiste doelgroep? Van losse voorstellingen tot langlopende producties, via eigen kanalen tot grootschalige betaalde campagnes en in samenwerking met partners zoals CJP, We Are Public en Stadspas. Solliciteer dan als marketeer bij Carré!

Senior Marketeer

30 tot 37,5 uur per week

Functieomschrijving
Als marketeer binnen het marketingteam ben je verantwoordelijk voor de zaalbezetting van alle voorstellingen in Carré. Je beheert het voorstellingsbudget en bedenkt de optimale manier om voorstellingen recht in de doelgroep(en) te promoten. Je werkt intensief samen met producenten om op creatieve en efficiënte wijze marketingtools in te zetten; denk hierbij aan publiciteitsinzet van acteurs/performers, gebruik van de Carré-kanalen en betaalde campagnes via bijvoorbeeld outdoor, online en social media. Vanuit kennis en ervaring weet je verbanden te leggen tussen verschillende voorstellingen en vergelijkbare doelgroepen en deze te bundelen in communicatie. Je bent het eerste aanspreekpunt vanuit marketing voor de producent en schakelt veel met de afdelingen Programmering en Ticketing binnen Carré. Je evalueert en rapporteert de resultaten, communiceert de learnings en stelt een bezoekersprofiel op per voorstelling.

Het marketingteam bestaat uit een Senior Digital Marketeer, Content Marketeer en een Marketing Coördinator en wordt aangestuurd door de Manager Merk & Communicatie aan wie je rapporteert.

Wie jij bent
Je hebt een drive om voor het beste resultaat te gaan. Je weet dat de beleving voor de bezoeker het meest optimaal is in een uitverkocht Carré. Je bent een teamspeler en weet mensen intern en extern te enthousiasmeren voor jouw plannen. Je hebt een hart voor cultuur en een grote interesse in mensen en de samenleving. Daarnaast weet je wat er speelt binnen de organisatie en check je regelmatig in bij collega’s om zo altijd tot een optimaal resultaat te komen. Je bezoekt graag voorstellingen binnen en buiten Carré, mede om met eigen ogen te zien wat er speelt en feeling te houden met het publiek.

Verder

  • Heb je gevoel voor tekst en beeld en kun je sturen op de juiste toon voor de juiste doelgroep.
  • Heb je een fingerspitzengefühl voor kansen en haakjes, ook in niche doelgroepen.
  • Weet je als reguliere PR- en marketingkanalen niet het gewenste resultaat hebben, op tijd andere wegen te bewandelen om wel een vol Carré te bewerkstelligen.
  • Ben je flexibel, je werkt in een klein team waar je soms ook taken uitvoert die niet direct in je reguliere pakket zitten.

Wij bieden jou

  • Een fijne werkplek in ons prachtige theater in hartje Amsterdam, binnen een enthousiast team van collega’s.
  • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch werkveld.
  • Veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • De mogelijkheid om voorstellingen te bezoeken.
  • Een passend salaris afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • 8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime aanstelling.

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? We zien jouw sollicitatie graag verschijnen, je kunt je cv en motivatie sturen naar aanhetwerk@carre.nl.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Niels Cuijpers,
Manager Merk & Communicatie via niels.cuijpers@carre.nl.

Diversiteit & Inclusie
Koninklijk Theater Carré zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor verschillende functies en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij steunen dan ook de Code Inclusie & Diversiteit in cultuursector – Code Diversiteit & Inclusie.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.