Koninklijk Theater Carré: Marketing Coördinator

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Marketing Coördinator voor 30-37,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenKoninklijk Theater Carré dankt zijn faam aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. Van cabaret tot concerten en van toneel tot musicals, Carré heeft voor ieder wat wils. Carré staat dan ook in de top drie van bekende cultuurmerken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, productpresentaties en premières.

Het marketingteam bestaat uit een Sr. Marketeer, Sr. Digital Marketeer en een Content Marketeer en wordt aangestuurd door de Manager Merk & Communicatie aan wie je rapporteert.

Wil jij als sleutelfiguur jouw marketing- en salescollega’s ondersteunen bij hun kerntaken en dagelijkse werkzaamheden? Heb jij graag een belangrijke en centrale positie binnen een team? En houd je van organiseren en structureren? Solliciteer dan als Marketing Coördinator bij Carré!

Marketing Coördinator

30-37,5 uur per week

Functieomschrijving
De kern van jouw rol richt zich op het efficiënt en effectief organiseren van alle lopende activiteiten en uitvoeren van operationele taken binnen het marketingteam. Van initiëren tot follow-up en realisatie. Samengevat geef jij invulling aan “traffic management”. Denk daarbij aan onder andere het beheren van de marketingplanning, het versturen van nieuwsbrieven en direct mailings en het up-to-date houden van de website. Het is jouw verantwoordelijkheid te zorgen dat alle communicatie-uitingen kwalitatief en tijdig beschikbaar zijn. Hiervoor werk je samen met onder andere producenten, grafische bureaus en de content marketeer. Daarnaast lever je actieve input in het marketingoverleg en denk je mee met marketing/salesacties. Je bent tevens het aanspreekpunt voor diverse interne en externe opdrachtgevers.

Hoe ziet een dag er uit?
Je komt binnen en je leest je mail. Morgen worden er nieuwe producties aangekondigd op diverse kanalen. Je schakelt met de Contentmarketeer en checkt of het materiaal klopt en volledig is, belt met de drukker om te vragen of de posters op tijd worden geleverd, maakt een Direct Mail op en zet deze klaar voor verzending. De pagina van de voorstelling heb je opgemaakt en gecheckt met je collega’s. Aan het einde van de middag komt een fotograaf langs voor het maken van een portret van een artiest. Jij vangt hem op en begeleidt hem door het theater.

Wie jij bent
Je bent proactief, je ziet werk liggen en aankomen en pakt dat direct op. Je houdt van structuur en plannen maar bent ook in staat om ad hoc in te springen. Je bent een teamplayer, communicatief sterk en een kei in organiseren. Je werkt graag samen met verschillende professionals, zowel intern als extern. Met jouw ‘ik regel het’-mentaliteit zorg je ervoor dat activiteiten op de marketing-afdeling soepel verlopen.

Wij bieden jou

  • Een fijne werkplek in ons prachtige theater in hartje Amsterdam, binnen een enthousiast team van collega’s
  • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch werkveld
  • Veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Een passend salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
  • 8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime aanstelling

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? We zien jouw sollicitatie graag verschijnen, je kunt je cv en motivatie sturen naar aanhetwerk@carre.nl.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Niels Cuijpers,
Manager Merk & Communicatie via niels.cuijpers@carre.nl.

Diversiteit & Inclusie
Koninklijk Theater Carré zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor verschillende functies en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij steunen dan ook de Code Inclusie & Diversiteit in cultuursector – Code Diversiteit & Inclusie.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.