Koninklijk Theater Carré: Contentmarketeer

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Contentmarketeer voor 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenKoninklijk Theater Carré dankt zijn faam aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. Van cabaret tot concerten en van toneel tot musicals, Carré heeft voor ieder wat wils. Carré staat dan ook in de top drie van bekende cultuurmerken. Bovendien is het theater een belangrijke speler op de zakelijke markt en het decor voor kleine en grote evenementen, zoals congressen, productpresentaties en premières.

Wil jij verantwoordelijk zijn voor de contentmarketing van Koninklijk Theater Carré? Maak jij graag toegepaste content voor verschillende platformen om zo de band tussen de volgers en het merk te versterken? En ben je altijd op zoek naar nieuwe doelgroepen om aan je te binden? Solliciteer dan als Contentmarketeer bij Carré!

Contentmarketeer

30 uur per week

Functieomschrijving
Als Contentmarketeer binnen het marketingteam ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de contentmarketingstrategie en de productie van bijbehorende content. In samenspraak met voorstellingsproducenten en marketeers maak je passende content (video, visuals en tekst) voor onder andere social media, nieuwsbrieven en persberichten. Met je nieuwsgierige houding zoek je hierbij naar creatieve invalshoeken zonder de merkidentiteit van Carré uit het oog te verliezen.

Daarnaast:

 • Stel je een contentkalender samen, haak je in op actualiteiten en houd je ontwikkelingen op het gebied van content- en communitymarketing in de gaten.
 • Til je de socialmediakanalen naar een next level, met meer interactie en volgers. Samen met de Marketing Coördinator verzorg je de dagelijkse webcare.
 • Analyseer, evalueer, optimaliseer en rapporteer je jouw activiteiten op de verschillende kanalen.

Het marketingteam bestaat uit een Sr. Marketeer, Sr. Digital Marketeer, Marketing coördinator en wordt aangestuurd door de Manager Merk & Communicatie aan wie je rapporteert.

Wie jij bent
Je bent volledig op de hoogte van alles wat met social media te maken heeft en je weet welke content het beste past bij de verschillende kanalen. Je hebt bij voorkeur een opleiding afgerond in de richting van CMD, Creatieve Business of Media Informatie & Communicatie. Je hebt een hart voor cultuur en een grote interesse in mensen en de samenleving. Daarnaast weet je wat er speelt binnen de organisatie en check je regelmatig in met collega’s om zo altijd relevante content te creëren.

Verder:

 • Ben je goed in het schrijven van teksten en pas je je schrijfstijl moeiteloos aan voor verschillende doelgroepen.
 • Heb je oog voor grafische vormgeving en beeldtaal. Korte video’s en foto’s maken en editen is geen probleem en je hebt ervaring met Adobe programma’s zoals InDesign en Photoshop.
 • Ben je flexibel, je staat soms ’s avonds laat in het theater om een achter-de-schermen-video te maken of juist heel vroeg om foto’s te maken van de opbouw van een voorstelling.

Wij bieden jou

 • Een fijne werkplek in ons prachtige theater in hartje Amsterdam, binnen een enthousiast team van collega’s
 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamisch werkveld
 • Veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
 • Een passend salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
 • 8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime aanstelling

Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? We zien jouw sollicitatie graag verschijnen, je kunt je cv en motivatie sturen naar aanhetwerk@carre.nl.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Niels Cuijpers,
Manager Merk & Communicatie via niels.cuijpers@carre.nl.

Diversiteit & Inclusie
Koninklijk Theater Carré zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor verschillende functies en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij steunen dan ook de Code Inclusie & Diversiteit in cultuursector – Code Diversiteit & Inclusie.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.