Eventcare: Crewleden

Eventcare in Amsterdam en omstreken zoekt Crewleden voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: geenEventcare is een allround evenementen project bureau, waarbij we concepten ontwerpen en ontwikkelen, produceren en daarnaast ook (letterlijk) werk uit handen nemen voor onze opdrachtgevers.

We zijn op zoek naar crew!

Ons hechte crew-team is een vast onderdeel van het productieteam. En ook nog eens op de meest toonaangevende evenementen zoals Oranjebloesem, Vunzige Deuntjes, Chin Chin Festival, Den Haag Outdoor, Wildeburg. Ook bouwt Eventcare Crew regelmatig mee aan b2b en b2c evenementen, en is er dus voor ieders wat wils op wekelijkse basis.

Eventcare zoekt

Crewleden

nader te bepalen

We zijn op zoek naar decorbouwers, standbouwers & site-crew. We gaan een erg drukke zomer tegemoet en zijn op zoek naar mensen die met ons willen knallen.

Als Eventcare crew kun jij in onze planning kijken en zelf aangeven wanneer je wilt werken. Sommige mensen werken 40 uur per week met Eventcare en anderen pakken af en toe een shift mee in hun vakanties of weekenden, of doen specifiek een paar projecten per jaar die ze leuk vinden. We zijn onze teams nu aan het samenstellen voor het hoogseizoen en kunnen altijd nog wat extra toppers gebruiken.

De functies zijn veelzijdig, en voor zeker niet alle rollen hoef je ervaring te hebben. Denk aan: runners, decor bouwers, heftruckers, locatiemanagers, officemanagers en site-crew.

We willen je graag begeleiden en dingen leren, zodat jij deze zomer met een hecht leuk team in de zon festivals aan het bouwen bent! Daarnaast hebben wij ook altijd in de wintermaanden werk.

 • Heb jij ervaring? (geen must, juiste mentaliteit wel!)
 • Ben jij een harde werker + teamplayer?
 • Ben je bereid om net dat stapje extra te doen, werk ziet liggen, oppakt en uitvoert?

Dan bieden wij jou:

 • Een marktconform salaris waarin veel doorgroei mogelijkheid zit. Betaling kan via factuur of Tentoo;
 • Een leuk informeel team waar de werksfeer net zo belangrijk is als het resultaat;
 • De mogelijkheid om te werken op de meest bijzondere locaties;
 • Flexibele werktijden!
 • Opleidingen en cursussen indien nodig.

Last but not least, vooral heel veel plezier!

 1. Stuur je sollicitatie op.
 2. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een gesprekje in te plannen.
 3. Is het een match? Top! Dan maken we samen alles in orde zodat jij aan de slag kunt.
 4. Aan het werk!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.