Beersnielsen Lichtontwerpers: Office Manager

Beersnielsen Lichtontwerpers in Rotterdam zoekt een Office Manager voor 12 tot 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenBeersnielsen is een Rotterdams lichtontwerpbureau, gevestigd in de monumentale Hofbogen. Met ons team van zes lichtontwerpers en een office manager maken we bijzondere lichtontwerpen en lichten we de mooiste kunst uit in bijvoorbeeld het Rijksmuseum, het Kunstmuseum, Paleis het Loo en diverse andere musea en tentoonstellingen. Lichtontwerpen maken we voor gebouwen, interieurs en de openbare ruimte.

We zijn onder andere ‘te vinden’ in de Witte de Withstraat, de Zwart Janstraat, maar ook in de Rotterdamse en Amsterdamse Bijenkorf waar we het lichtontwerp voor de begane grond en diverse andere verdiepingen hebben gemaakt. In Amsterdam hebben we de verlichting voor de vernieuwde Oostlijn Metrolijn gemaakt en momenteel werken we hard aan in de toekomst te realiseren projecten zoals het vernieuwde Hofplein in Rotterdam en het Spuiplein in Den Haag. Dit is slechts een greep uit de veelheid van onze projecten.

We vinden dat licht een beleving is en ‘seeing is believing’, daarom doen we veel tests op locatie en in onze studio. Daar hebben we kasten vol met armaturen en testmaterialen. Geen dag is hetzelfde en wij zijn constant in beweging.

Wij zijn per direct op zoek naar

Office Manager

12 tot 16 uur per week

We zijn op zoek naar een office manager, die ons helpt met de zakelijke en organisatorische dingen, zoals de boekhouding, de personeelszaken, het bijhouden van de website, het maken van offertes en tal van andere zaken die geregeld moeten worden.

Wat vragen wij:

  • werkervaring op ondersteunend en administratief vlak
  • goede beheersing van Nederlands en Engels (woord en schrift)
  • ervaring met Microsoft Office: Outlook/Word/Excel
  • ervaring met een boekhoudprogramma (e-Boekhouden) is een pre

Niet bekend met één van deze programma’s, we helpen je graag op weg.

Wat bieden we:

  • een fijn team
  • een leuke en dynamische werkomgeving
  • mooie en bijzondere projecten waar we als team aan werken
  • een marktconform salaris (ZZP is ook mogelijk)
  • uren in overleg, we zijn flexibel

Interesse?
Ben jij die enthousiaste, georganiseerde duizendpoot, die het fijn vindt om midden in een team te staan? Laat het ons weten via office@beersnielsen.nl. In principe is het voor 4 ochtenden in de week, maar andere werktijden zijn in overleg mogelijk.

Heb je vragen, neem dan even contact op met Juliette Nielsen op (06) 24551230

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.