TEN Producties: Junior Zakelijk Leider

TEN Producties in Zwolle zoekt een Junior Zakelijk Leider voor 0,5 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 18-02-2022TEN Producties is een professioneel theatergezelschap. We maken voorstellingen voor jongeren en (jong)volwassenen over belangrijke thema’s die een rol spelen in hun turbulente wereld. Voorstellingen die stof tot nadenken geven, kunnen schuren, om taboes onder de aandacht te brengen en gangbare denkpatronen te doorbreken. Wij willen drempels verlagen om thema’s als depressie, racisme en een opwarmende aarde bespreekbaar te maken. De voorstellingen zijn veelal (auto-)biografisch en houden de toeschouwer een spiegel voor, over gedrag en thema’s die ons verbinden. Om bewustzijn aan te wakkeren en reacties de ruimte te geven gaan we na iedere voorstelling met ons publiek in gesprek.

Ons uitgangspunt is dat we in het theater spelen, om onze jonge publiek een complete theatrale beleving te geven. Om mee te bewegen met de omstandigheden hebben we eenmalig een schoolvoorstelling gemaakt. I Am Hope gaat over klimaatverantwoordelijkheid en de trailer vind je hier: youtu.be/UrATb2gurLk.

TEN Producties bestaat uit een team van betrokken en professionele theatermakers. We werken op een open en vakkundige manier met elkaar samen en zijn allemaal behoorlijk verknocht aan onze projecten. TEN Producties wordt ondersteund door de Provincie Overijssel en de Gemeente Zwolle. Met het oog op de ingezette groei zijn we op zoek naar een nieuwe collega die met ons de organisatie verder ontwikkelt.

Voor onze Zakelijk Directeur zijn wij op zoek naar iemand met wie de zakelijke portefeuille wordt verdeeld.

Junior Zakelijk Leider

0,5 fte

Als Junior Zakelijk Leider heb je samen met de Zakelijk Directeur de zakelijke en communicatie-onderwerpen van de organisatie onder je hoede. Je krijgt alle ruimte om mee te bouwen aan de groei van TEN en je eigen ambities voor de toekomst in te vullen.

Waar ga je je mee bezig houden?

 • Samen met de artistieke en zakelijke directie ontwikkelen van de korte- en langetermijndoelen van de organisatie.
 • Mede vormgeven van de groeiplannen van de organisatie, onder meer verdere uitbreiding van het team, doorontwikkeling van de randprogrammering.
 • Denkt actief mee over marketing en communicatieplannen.
 • Opstellen van productie-projectplannen en begrotingen en de bewaking hiervan.
 • Opstellen van overeenkomsten met derden.
 • Mede vorm geven aan evaluaties en impact analyses.
 • Toewerken naar een bredere zakelijke verantwoordelijkheid.

Wie ben jij?

 • Je hebt aantoonbare zakelijke ervaring in de culturele sector of aanverwante organisaties.
 • Je hebt een relevante opleiding.
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van begrotingen en uitvoeringsplannen.
 • Je bevindt je graag in de netwerken van TEN en bouwt deze uit.
 • Je hebt oog voor maatschappelijke onderwerpen en voor wat er om ons heen gebeurt; je weet dit samen met het team te vertalen naar organisatieplannen.
 • Je woont bij voorkeur in Zwolle of in de omgeving.
 • Je hebt zin om je energie met ons te stoppen in de next step van onze organisatie en net zo verknocht aan TEN te raken als wij.

Waarom zou je hierop reageren?

 • Omdat je deel gaat uitmaken van een groeiend ambitieus en sfeervol team en er alle ruimte is om je als zakelijk leider verder te ontwikkelen.
 • Omdat je een concrete bijdrage levert aan voorstellingen die raken en door heel Nederland te zien zijn.
 • En we je een passende vergoeding bieden.

Ben je enthousiast? Stuur ons dan je motivatie en je cv. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 18 februari. Je kan deze sturen aan info@tenproducties.nl onder vermelding van Vacature Jr. Zakelijk Leider. Wil je meer weten over de functie of de organisatie, dan kan je contact opnemen met San Jonker – Zakelijk Directeur san@tenproducties.nl – 06 418 723 86.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.