Studio Roosegaarde: Producer

Studio Roosegaarde in Rotterdam zoekt een Producer voor 40 uur per week  (1 fte) | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 31-01-2022Elke dag bij Studio Roosegaarde is anders, dynamisch en uitdagend. Ons portfolio is een verzameling baanbrekende projecten en tentoonstellingen die de schoonheid van een duurzame samenleving laten zien. We zijn ambitieus, gedreven en bereid om hard te werken en veel te leren. Elk project vraagt namelijk om een andere aanpak en uitvoering. Kun jij je vinden in ons gedachtengoed en zie je een uitdaging in het organiseren van onze tentoonstellingen?

Studio Roosegaarde zoekt per direct een ervaren

Producer

40 uur per week  (1 fte)

WIE | PRODUCER
Als producer word je verantwoordelijk voor de tentoonstelling van bestaande en nieuwe kunst- en designprojecten. Je beschikt over organisatorische vaardigheden en hebt op artistiek niveau affiniteit met de projecten. Je houdt altijd overzicht, bent gedreven, gewend aan lange dagen, daadkrachtig en werkt oplossingsgericht. We zoeken een duizendpoot die ervaring heeft met het zelfstandig organiseren van internationale exposities dan wel evenementen. In het bijzonder het logistieke proces, contactmanagement en aansturen van leveranciers. Je bent bereid zowel de operationele sturing op je te nemen als ook zelf hands-on mee te werken in de voorbereiding en gedurende de tentoonstellingen.

WAT | WIJ VERWACHTEN

 • Bij alles wat wij vormgeven ligt de focus op het behalen van het artistieke beeld en de optimale ervaring hiervan. Ervaring met het exposeren van interactieve ruimtelijke projecten is dan ook een pre;
 • Leidend in de creatieve en technische begeleiding van onze tentoonstellingen;
 • Daadkrachtige aansturing van externe partijen;
 • Gevoel voor detail in planning, budget en uitvoering;
 • Representatief, flexibel, gestructureerd, oplossingsgericht, vindingrijk en creatief;
 • Heeft ervaring en kan werken met strakke deadlines en veeleisende klanten;
 • Bereid om internationaal te reizen en projecten op locatie aan te sturen;
 • Sterke sociale en communicatieve skills waarmee je duidelijk en overtuigend ideeën kan overbrengen;
 • Perfecte beheersing van Nederlands en Engels;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Per direct inzetbaar.

WAT | WIJ BIEDEN

 • High-end projecten in binnen- en buitenland met veel vrijheid in de aanpak en invulling;
 • De unieke kans om deze projecten te begeleiden en te realiseren;
 • Fulltime dienstverband of freelance;
 • Een passende vergoeding.

Stuur voor 1 februari een mail met je motivatie en CV naar: work@studioroosegaarde.net.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.