St. Joost School of Art & Design: Producer Illustrated & Animated Storytelling

St. Joost School of Art & Design in ’s-Hertogenbosch zoekt een Producer Illustrated & Animated Storytelling voor 0,6 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 27-01-2022Introductie

In de dynamische omgeving van ons kunstonderwijs ben jij onze stabiele basis. Jij schakelt tussen alle betrokken partners, de studenten en docenten om ons onderwijs en de events zo sterk mogelijk te organiseren.

Producer Illustrated & Animated Storytelling

0,6 fte

Mooi werk
Al onze online en offline events verlopen soepel dankzij jouw betrokken inzet. Van de introductieweek en open dagen tot tentoonstellingen, workshops en de Graduation Show; jij zorgt voor creatieve input qua opzet, invulling via gastdocenten en de draaiboeken.

Je draait je hand niet om voor het inrichten van de digitale leeromgeving binnen ons onderwijs. Je zorgt voor duidelijke en kloppende inschrijfformulieren voor de verschillende programmaonderdelen en je controleert de onderwijsroosters.

Verder:

 • Ondersteun je bij de organisatie van teambijeenkomsten, vergaderingen en beoordelingen.
 • Ondersteun je bij de kwaliteitszorg van het onderwijs.
 • Regel je ruimtes, apparatuur, ontvang je gasten en maakt ze wegwijs.
 • Houd je de administratie bij van declaraties en bestellingen.
 • Lever je vanuit de studie materiaal aan voor socialmediakanalen, aanvullend op de marketingstrategie.

Kortom, een bijzonder afwisselende functie. Denk bijvoorbeeld aan de samenwerking met de regionale, landelijke en internationale partners. En je interactie met studenten, docenten en externen. Hoeveel er ook speelt, je houdt het overzicht, communiceert duidelijk en ziet wat er nodig is.

Jouw plek als Producer binnen Avans
St. Joost School of Art & Design maakt deel uit van Avans Hogeschool. Binnen de hele academie leiden we 1100 studenten op tot professionele kunstenaars en ontwerpers. De studie Illustrated & Animated Storytelling wordt jouw plek binnen St Joost. Binnen deze studie hebben we zo’n 450 studenten en 25 collega’s en als Producer ben je voor iedereen benaderbaar. Je focus ligt op de locatie Den Bosch.

Je werkt intensief samen met de studiecoördinator, de producer van de studie in Breda, docenten, studenten en verschillende ondersteunende diensten. Je organiseert samen met producers van andere studies een aantal onderwijsevenementen.

We bieden je
Een omgeving waar je de ruimte krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere vakinhoudelijke en technische professionalisering. Verder bieden we je:

 • Een maandsalaris van minimaal € 2.598,89 tot maximaal € 3.479,70 bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 8 cao hbo).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand.
 • Een jaarcontract, met uitzicht op verlenging van maximaal nog één jaar.
 • Een goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering.

Jij past bij ons
Jij weet een veilige omgeving te creëren voor je studenten, waarin zij volledig zichzelf kunnen zijn, met al hun unieke denkwijzen en achtergronden. Je open en flexibele houding helpt hierbij, wat je collega’s ook prettig vinden. Verder heb je:

 • Hbo- werk- en -denkniveau en al wat ervaring in een vergelijkbare functie, liefst binnen een onderwijsomgeving.
 • Handigheid met online applicaties.
 • Sterke communicatieve skills in het Engels en Nederlands, op papier en in gesprek, ongeacht met wie je communiceert.

Vernieuwend Avans
Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte. Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs in co-creatie met het werkveld. En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen. Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via deze verhalen.

Draag bij aan onze ambitie
Zie je een mooie rol voor jezelf in het nóg verder professionaliseren van ons onderwijs? Solliciteer dan uiterlijk 27 januari via de sollicitatiebutton. Het gaat om 0,6 fte (24 uur per week). Vertel ons in je motivatie waarom jij zin hebt in deze uitdaging. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Suzanne Corthals, studiecoördinator: sm.corthals@avans.nl. Wij doen ons best om je binnen 1 week na de sluiting van de vacature een update te geven over jouw sollicitatie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.