Speels Collectief: Medewerker Marketing & Communicatie

Speels Collectief in Tilburg en Arnhem zoekt een Medewerker Marketing & Communicatie voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 04-02-2022Speels Collectief is een inclusief, mixed-abled theatergezelschap. We werken met een zo divers mogelijke samenstelling van spelers, variërend in leeftijd, opleidingsniveau, gender(identiteit), mensen met en zonder beperking, et cetera.

We zijn werkzaam in Arnhem en in Tilburg. ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en het Posttheater zijn onze thuisbasis in Arnhem, in Tilburg werken we in Den Hert, het theater op Landpark Assisië in Biezenmortel.

Met verschillende groepen maken we meerdere voorstellingen per jaar. We werken enerzijds in groepen die toegankelijk zijn voor iedereen. Met deze groepen maken we voorstellingen in samenwerking met studenten en nieuwe makers van verschillende kunstopleidingen. Daarnaast hebben we een professioneel gezelschap, waarvoor we steeds een zo divers mogelijke groep performers selecteren en werken met een artistiek team (bestaande uit een theaterregisseur, een choreograaf, een dramaturg en een scenograaf). Met het gezelschap maken we jaarlijks een voorstelling die op tour kan.

Wij zoeken een bevlogen marketing- en communicatiemedewerker die ons op zzp-basis één dag per week komt ondersteunen!

Medewerker Marketing & Communicatie x/v/m

8 uur per week

Wat ga je doen?
Als marketing- en communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor alle berichtgeving vanuit Speels Collectief. Je werkt nauw samen met de zakelijke en artistieke leiding om samen de stijl en inhoud van onze communicatie en pr te bepalen. Je beheert onze sociale media, schrijft de websiteteksten en onze nieuwsbrief. Daarnaast schrijf je onze persberichten en beschrijf je alles wat we inhoudelijk doen (visie, projecten, voorstellingen) voor officiële documenten van de stichting (jaarverslagen, et eetera).

In samenspraak met de zakelijke en artistieke leiding leg je contact met theaters, programmeurs en/of andere marketeers, en zorg je voor een helder communicatieplan voor de komende jaren. Je hebt zelf het overzicht over en de verantwoordelijkheid voor wat er wanneer moet worden gecommuniceerd.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een ondernemende, proactieve en zelfstandige marketing- en communicatiemedewerker die in staat is te schakelen tussen verschillende taken. We werken samen met heel verschillende mensen en partners, waarvoor de communicatie en marketing steeds passend moet zijn. We doen veel verschillende projecten waarvan je volledig op de hoogte bent. Hiervoor is betrokkenheid nodig bij ons gezelschap en bij onze spelers, kennis van de theaterwereld en van wat er in het werkveld speelt rondom inclusie en diversiteit. Ervaring in de culturele sector is dus een groot voordeel. Belangrijk is dat je goed en helder kunt communiceren in lijn met onze visie, en dat je in staat bent om samen met ons een sterkte en herkenbare stijl te ontwikkelen. Daarnaast heb je het vermogen om zelfstandig te werken en kun je goed overzicht houden.

Wat bieden wij?

 • Een energieke en ondernemende werksfeer
 • Zelfstandigheid en vrijheid
 • Het in samenwerking ontwikkelen van een eigen stijl
 • Mogelijkheid tot uitbreiding van taken in ons gezelschap
 • Een klein team met veel onderling contact
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerk
 • Een vergoeding van € 800,- per maand exclusief btw

Algemene informatie

 • Constructie: op zzp-basis
 • Regio: Arnhem en Tilburg, veel thuiswerk
 • Start: per direct
 • Projectduur: minimaal 12 maanden
 • Aantal uren: gemiddeld 8 uur per week

Zoals je leest hebben we hoge ambities en verwachtingen. Heb je ervaring met sommige taken, en met andere nog niet? Als je graag nieuwe dingen leert, schroom dan niet om te reageren. Wij helpen je graag op gang!

Nadere informatie over deze vacature kun je opvragen bij Sanne Arbouw, artistieke en zakelijke leiding, te bereiken via 06 22 01 24 77. Stuur je sollicitatiebrief en je cv uiterlijk 4 februari 2022 naar contact@speelscollectief.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.