Onomatopee Projects: Medewerk(st)er Administratie

Onomatopee Projects in Eindhoven zoekt een Medewerk(st)er Administratie voor 9 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 30-01-2022Stichting Onomatopee Projects is een openbare galerie en uitgeverij aan de Lucas Gasselstraat 2a in Eindhoven. Onomatopee opereert transdisciplinair met een focus op onderwerpen en uitdagingen van vandaag, met onder andere kunst, design, mode, architectuur en creatief en kritisch schrijven. Grafisch ontwerp floreert in al haar projecten en is een onderwerp van onderzoek.

Onomatopee gebruikt haar ‘Cultuurhuis’ in Eindhoven als uitvalsbasis voor productie en presentatie, met een internationaal bereik in publicaties, reizende tentoonstellingen en publieksprogramma’s. Het Cultuurhuis is van donderdag tot en met zondag geopend en herbergt expositieruimtes, een workshop/ conferentieruimte en een magazijn voor de boeken, naast een grafische Riso-werkplaats en een boekwinkel voor de verkoop van Onomatopee-titels.

Vanwege de groei van de uitgeverij-tak en de behoefte aan continuïteit in ondersteuning van het bureau is Onomatopee op zoek naar een

Medewerk(st)er Administratie

9 uur per week, aanwezigheid af te stemmen in overleg

Verantwoordelijk voor:

  • Boekhouding via Twinfield systeem
  • Royalty-administratie
  • BTW-aangifte

We zijn op zoek naar iemand, afhankelijk van de beschikbaarheid van de kandidaat en de behoeften van de organisatie, die

  • in of nabij Eindhoven woont,
  • minimaal meao+-niveau,
  • administratief ervaren,
  • bekend met MAC besturingssysteem,
  • open voor freelance betrekking,
  • de Engelse taal beheerst.

Liefst ook bekend met of betrokken in de kunst- of cultuursector. In verband met inkomende post vragen wij uw gegarandeerde aanwezigheid op maandag- en vrijdagochtend. Overige uren worden in onderling overleg bepaald.

Onomatopee volgt de loonstructuur van de richtlijn functie- en loongebouw voor presentatie-instellingen op basis van de fair practice code voor de kunstensector.

Onomatopee ondersteunt de code culturele diversiteit, zoals blijkt uit onze praktijk.

Bij interesse stuur dan voor 31 januari (dus uiterlijk 30 januari) je motivatiebrief en cv naar info@onomatopee.net, gericht aan Jacques Vermeeren en Freek Lomme.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.