ONE de Musical: Marketing & PR manager

ONE de Musical in Aalsmeer zoekt een Marketing & PR Manager voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 19-01-2022Sensationeel. Zo laat ‘ONE de Musical’ zich het beste omschrijven. Een prachtig liefdesverhaal dat zich afspeelt in de Egyptische oudheid en dat vertaald is naar de moderne tijd. Het publiek bevindt zich midden in de actie, omgeven door led-schermen vanaf het toneel tot diep in de zaal. Naast een geweldige Cast en fantastische muziek spelen de LED-walls en surround sound een grote rol.

We noemen het niet voor niets het eerste LEDBOX Theater van de wereld.

Voor deze bijzondere theaterproductie zijn we op zoek naar een

Marketing & PR Manager

20 uur per week

Onze Marketing & PR manager heeft vele uitdagingen. Ticket sales in deze periode is tenslotte niet gemakkelijk. Hoe verleid je toch je publiek? Hoe creëer je awareness? Hoe komen we in de media? Hoe organiseer je dit allemaal? En hoe voer je het uit!
Het wordt jouw taak om leiding en uitvoering te geven aan onze Marketing en PR- operatie.

Een hele leuke job in een nieuw theater productiebedrijf (start-up) met een producent, die de ambitie heeft om na succes in Nederland ook naar het buitenland te gaan.

Je bent ervoor verantwoordelijk:

 • Dat het publiek ons weet te vinden in deze moeilijke tijd.
 • Dat het publiek onze voorstelling er uithaalt bij het zoeken naar passend entertainment.
 • Dat we overal zichtbaar zijn, waar het maar kan, zowel via betaalde als niet betaalde kanalen.
 • Voor de optimale zaalbezetting en prijsbeleid.
 • Voor consument campagnes en ‘korte termijn’ acties en ontwikkelen van actiematige samenwerking met bedrijven.
 • Je voert onze marketingstrategie uit en stelt deze bij. Je coördineert de uitvoering van deze strategie.
 • Je voert de pers en mediastrategie uit en past deze aan de actuele situatie aan.
 • Je stuurt ons externe PR-bureau aan en je draagt zorg voor optimale aandacht via sociale media.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze visuals en uitingen, voor onze website en gebruik van andere kanalen, zoals YouTube, Instagram, Twitter, Spotify etc.
 • Je bent voorzitter van ons commercieel overleg en onderdeel van het managementteam.
 • Je rapporteert aan de Producent.

Je hebt hiervoor wel een paar eigenschappen nodig, zoals: lef, overtuigingskracht, geloof in jezelf en geloof in ons product, ondernemersgeest, empathie en energie. We verwachten van jou precies die goeie ideeën en de initiatief rol die past bij een start-up. En daarnaast is belangrijk dat je ervaring hebt met consument marketing en een opleidingsniveau en een uitstraling dat passend is bij deze functie.

We bieden je een tijdelijk contract per direct voor 3 tot 6 maanden met een mogelijkheid van verlenging. De vrijheid dit ook vanuit huis te doen. De functie kan in deeltijd of als ZZP’er worden ingevuld. Salaris in overleg, op basis van ervaring.

Interesse?
Ga naar onze website voor meer informatie over de productie en de functie. Direct aanmelden kan via de onderstaande mailbutton aan Peter van Eick, HR-manager.

Graag ontvangen we z.s.m. je CV en een korte motivatie. Reageren z.s.m. en uiterlijk voor 19 januari a.s. Gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.