Muziekschool Katwijk: Docent Gitaar

Muziekschool Katwijk in Katwijk zoekt een Docent Gitaar (lichte muziek) voor 6 tot 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 24-01-2022Muziekschool Katwijk is een dynamische organisatie met een breed aanbod voor alle leeftijden, niveaus en stijlen. De muziekschool verzorgt zowel muziekonderwijs in het primair en voortgezet onderwijs als in de vrije tijd. Daarnaast organiseert de muziekschool diverse activiteiten in samenwerking met partners uit het sociaal domein. Het team van de muziekschool bestaat uit circa 28 medewerkers.

Muziekschool Katwijk zoekt per 1 maart 2022 een enthousiaste en vakkundige

Docent Gitaar (lichte muziek)

6 tot 8 uur per week

Momenteel zijn er zes tot acht lesuren beschikbaar met een ruime mogelijkheid tot groei. Huidige lesdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag maar in overleg, en afhankelijk de mogelijkheden, kan dit eventueel wijzigen.

De lessen zijn aan kinderen, jongeren en volwassenen zowel individueel als in groepsverband. De meeste leerlingen zijn georiƫnteerd op popmuziek, maar leerlingen zonder duidelijke stijlvoorkeur of met een beginnende interesse in lichte muziek moeten ook bij jou terecht kunnen.

De ideale kandidaat

  • Beschikt over een diploma conservatorium gitaar (lichte muziek).
  • Heeft als docent kennis van meerdere muziekstijlen.
  • Heeft ruime ervaring met lesgeven, individueel en in groepsverband, zowel fysiek als digitaal.
  • Beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Is beschikbaar voor uitvoeringen, projecten en evenementen.
  • Ervaring met lessen in het basisonderwijs en/of in het sociaal domein is een pre.
  • Spreekt vloeiend Nederlands.

Werkzaamheden worden als zelfstandige verricht. Er wordt een overeenkomst van opdracht gesloten tot het einde van het seizoen 2021-2022, met mogelijkheid tot verlenging.

Voor nadere informatie over de vacature kun je bellen met Muziekschool Katwijk via 071-406 57 81.

Je kunt op deze vacature reageren tot 24 januari 2022 door een motivatie en cv te sturen naar Rozemarijn Timmer (directeur) r.timmer@katwijk.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.