Muziekschool Diemen: Medewerker Ledenservice & Communicatie

Muziekschool Diemen in Diemen zoekt een Medewerker Ledenservice & Communicatie voor 4 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenDe Muziekschool Diemen verzorgt al 32 jaar muziekonderwijs aan kinderen en volwassenen. Dat gebeurt in individuele lessen, ensembles, een eigen orkest en tijdens muzieklessen op vijf basisscholen. De meeste lessen worden, gelukkig ook nu nog, gegeven in Theater de Omval in het centrum van Diemen.

De belangrijkste ambitie van de Muziekschool Diemen is zoveel mogelijk mensen in aanraking brengen met alle soorten muziek. We zijn betrokken bij diverse culturele evenementen in Diemen en werken samen met organisaties zoals de bibliotheek, Welzijn Diemen en andere lokale clubs en verenigingen en natuurlijk de gemeente. Een betrokken bestuur en een coördinator zorgen voor de organisatie van alle lessen, regelen van lokalen, aanmeldingen en betalingen en de pr zodat de docenten zich kunnen richten op het lesgeven en muziek maken. Het ledenaantal groeit. We hebben momenteel meer dan 200 leerlingen en ongeveer 20 docenten.

Het is nu tijd om een deel van de administratieve taken bij een nieuwe collega neer te leggen. Daarom zijn wij op zoek naar een

Medewerker ledenservice & communicatie

4 uur per week

Je bent het centrale punt voor al het leerlingen contact. Je zorgt ervoor dat alle nieuwe aanmeldingen goed worden verwerkt, nieuwe leerlingen een proefles kunnen volgen en helpt bij het beantwoorden van de verschillende vragen van leerlingen en ouders en soms ook docenten. Daarnaast help je met de nieuwsbrief en berichten op de website. De werkzaamheden verlopen in nauwe samenwerking met de coördinator, de docenten en met support van het bestuur.

Heb jij

  • Ervaring in een ondersteunende functie;
  • Ervaring met uitvoeren van administratieve taken;
  • Ervaring met klantencontact (telefonisch) en online;
  • Ervaring met werken in een dynamische omgeving.

Ben jij

  • Klant vriendelijk: Jij vindt het leuk om in contact te staan met mensen en helpt hen graag verder. Je legt makkelijk contacten, bent toegankelijk en communiceert op een duidelijke en prettige manier;
  • Organisatorisch sterk: Je bent in staat om vlot hoofd- van bijzaken te onderscheiden en gaat georganiseerd te werk. Er kan bij ons ontzettend veel. Jij weet wat wel en niet kan en voelt aan wanneer een uitzondering (in overleg met coördinator) op zijn plaats is
  • Zelfstandig en proactief: Je denkt in oplossingen en gaat zowel proactief als reactief te werk. Je denkt mee hoe we onze communicatie beter kunnen maken en zorgt ervoor dat afspraken na gekomen worden. De Muziekschool is in beweging en de Omval is aan het verbouwen, je bent flexibel om je aan te passen aan de omstandigheden
  • Een ambassadeur: je vertegenwoordigt de Muziekschool op een enthousiaste manier en je bent zelf een liefhebber van kunst en cultuur.

Interesse gewekt?
Kijk voor meer informatie op www.muziekschooldiemen.nl of neem contact op met Liska Koekoek via voorzitter@muziekschooldiemen.nl.
Je kunt reageren op de vacature met een actuele cv en motivatie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.