Musis & Stadstheater Arnhem: Medewerker Productie en Events

Musis & Stadstheater Arnhem in Arnhem zoekt een Medewerker Productie en Events voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 25-01-2022Musis & Stadstheater Arnhem is het huis voor de podiumkunsten en het culturele hart van Arnhem. Concertzaal en theater. Met bijna 3000 stoelen, verdeeld over vier zalen, zijn we aanjager van cultuur in Arnhem en omgeving. Jaarlijks stappen circa 175.000 gasten bij ons over de drempel. Per jaar vinden er ruim 450 concerten, voorstellingen en evenementen plaats op de twee locaties. Musis is het huis voor muziek en het thuis van Phion, orkest van Gelderland & Overijssel. We bieden klassiek én pop, daarnaast is Musis hét decor voor congressen, bedrijfsfeesten, vergaderingen en productpresentaties. Bij Stadstheater Arnhem ben je onderdeel van het beste wat theater en dans te bieden heeft. De huisgezelschappen Toneelgroep Oostpool en Introdans zijn vaste bespelers.

Wegens een wisseling op onze afdeling Hospitality & Events zijn wij op zoek naar een

Medewerker Productie en Events

32 uur per week

De afdeling Hospitality & Events organiseert en bereidt diverse evenementen voor, zoals concerten, voorstellingen, festivals, educatieve evenementen, congressen en bedrijfsfeesten. Ook onderdeel van deze afdeling is het team horeca, dat zorg draagt voor de horeca in Musis en het Stadstheater.

Als medewerker productie en events fungeer je als projectleider en ben je mede verantwoordelijk voor de productie en uitvoering van culturele en commerciële programmering en zakelijke evenementen. Je overlegt over inhoudelijke, technische en organisatorische aspecten en voorzieningen en draagt zorg voor de benodigde faciliteiten en materialen.

Je bent een spin in het web en hebt één van de meest dynamische functies binnen de organisatie. Je hebt dan ook de gave om je schouders eronder te zetten als iets in het honderd loopt. Want voor elk probleem dat zich voordoet, vind jij wel een praktische oplossing.

Wat zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

 • Je houdt overzicht en fungeert als eerste aanspreekpunt voor externe contacten. Daarnaast informeer je de betreffende collega’s als het gaat over de organisatorische kant van culturele/commerciële evenementen.
 • Het is aan jou om een juiste planning te maken, informatie per voorstelling/concert/evenement goed uit te vragen en door te vragen naar de specifieke wensen.
 • Je geeft opties af, stelt offertes op en voert contractbesprekingen met gezelschappen en opdrachtgevers en draagt zorg voor verdere afhandeling.
 • Je houdt toezicht op informatie- en planning, draaiboeken, nacalculaties en facturering.
 • Je leidt het klantcontact in goede banen; van het eerste contact tot en met de after sales.
 • Je zorgt ervoor dat artiesten/bespelers/opdrachtgevers een top evenement kunnen realiseren.

Wat vragen wij?

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Dat je punctueel, stressbestendig en proactief bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Dat je goed kunt plannen en organiseren en dit ook leuk vindt om te doen.
 • Dat je foutloos kunt schrijven.
 • Dat je goed kunt samenwerken en prima zelfstandig kunt werken.
 • Dat je gastgericht bent en flexibel bent in je denken en handelen.

Wat bieden wij?

 • Een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, met intentie tot verlenging.
 • Een passend salaris conform de cao Nederlandse Podia (schaal 6).
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief uiterlijk 25 januari 2022 naar: vacature@musisenstadstheater.nl onder vermelding van de functie waarop je solliciteert.

Het is onze overtuiging dat een divers team inspireert en bijdraagt aan de rijkdom van kunst en cultuur, voor en achter de schermen. Medewerkers met verschillende achtergronden, denkwijzen, kwaliteiten en inzichten vullen elkaar aan en versterken elkaar. Zo halen wij het beste in elkaar naar boven en verbinden wij ons met de stad, haar inwoners en omgeving.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.