MOJO Concerts: Financieel Medewerker

Heb jij affiniteit met live muziek en cijfers, check dan snel deze vacature en solliciteer!

MOJO Concerts in Delft zoekt een Financieel Medewerker voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 23-01-2022Zeg je entertainment, dan zeg je MOJO. Al meer dan 50 jaar organiseert MOJO concerten van o.a. Adele, Khalid, De Staat en S10 of BTS, festivals zoals Lowlands, North Sea Jazz en WOO HAH! en evenementen als Cirque du Soleil. Iedereen heeft dankzij MOJO wel eens een onvergetelijke avond of weekend gehad.

MOJO is onderdeel van Live Nation, een wereldwijde beursgenoteerde live-entertainment organisatie. MOJO is gevestigd in Delft en heeft 130 medewerkers in dienst. MOJO is verantwoordelijk voor 200 evenementen per jaar, van dance tot pop en van hiphop tot soul en worden jaarlijks bezocht door meer dan twee miljoen bezoekers.

Vanwege corona hebben we een rustiger jaar gehad maar inmiddels komen de tournees en festivals weer langzaam op gang en zijn de voorbereidingen voor 2022 in volle gang. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s op onze Financiële Administratie.

Onze Financiële Administratie is verantwoordelijk voor de tijdige, juiste en volledige verwerking van alle financiële mutaties van de werkmaatschappijen en de maandrapportages. De afdeling draagt daarnaast zorg voor de aangiften en afdracht van omzetbelasting en loonbelasting van artiesten en personeel, het debiteuren-, crediteuren-, en kasbeheer en de projectadministratie. Wij zijn per direct op zoek naar een

Financieel Medewerker

32-40 uur per week

De functie:
In deze rol ben je bezig met diverse onderdelen van onze financiële boekhouding zoals het correct opstellen en verwerken van facturen, het betaalbaar stellen van deze facturen en de juiste afhandeling na betaling. Je inventariseert de openstaande vorderingen en volgt deze indien nodig op door een betalingsherinnering.

Je werkt samen met diverse afdelingen binnen MOJO zodat je op de hoogte bent van wat er speelt op de financiële afdeling zodat je vragen van boekers, projectmanagers en leveranciers goed kunt beantwoorden.

Je hebt ook een bijdrage aan het periodiek verzorgen van rapportages en de maandafsluiting.

Gezochte kandidaat:
Wij zijn opzoek naar iemand die graag in een dynamische werkomgeving wil werken. We verwachten minimaal een MBO-4 opleiding in bedrijfsadministratie en 2 tot maximaal 5 jaar ervaring in een financiële of boekhoudkundige rol.

Daarnaast is het belangrijk dat je oog hebt voor detail en goed met deadlines kunt omgaan, sterk in je schoenen staat en niet onbelangrijk, affiniteit hebt met cijfers.

Ervaring met geautomatiseerde boekhoudsystemen, bij voorkeur Oracle is een pre en Excel is een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden:
MOJO biedt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor de duur van 12 maanden, met de intentie dit te verlengen. Je werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit ons kantoor in Delft, waarbij de tuin in de zomer een ontmoetingsplek is voor collega’s. Na de inwerkperiode behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden.

Diversiteit:
Naast diversiteit in het aanbod van events en concerten streven we naar een zo divers mogelijke samenstelling van onze teams. MOJO is er van overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovatie.

Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan voor 23 januari 2022 je cv en motivatie, onder vermelding “Vacature Financieel Medewerker” uitsluitend per e-mail naar vacature@mojo.nl. Voor meer informatie over de functie mail je naar dit e-mail adres, dan nemen we contact met je op.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.