Kunstlinie: Medewerker Onderhoud

Kunstlinie in Almere zoekt een Medewerker Onderhoud voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenKunstlinie is een stadscultuurhuis dat een ontmoetingsplaats is waar mensen samen kunnen genieten van theater, beeldende kunst, architectuur, workshops, eten en drinken. Ons iconische gebouw staat pal aan het Weerwater, in het centrum van Almere Stad en wordt jaarlijks door zo’n 200.000 cultuurliefhebbers bezocht. Kunstlinie kent drie domeinen:

 • Podium – toneel, cabaret, muziek, dans voorstellingen en co-creatie projecten; met workshops, masterclasses en discussiepanels op het gebied van theater, muziek, dans en toneel.
 • Kunsthal – tentoonstellingen, inspirerende presentaties en co-creatie projecten; met workshops, masterclasses, voorstellingen en discussiepanels op het gebied van beeldende kunst, sociaal-maatschappelijke issues, architectuur, stedenbouw en landschap.
 • Stadsforum – interactief programma, gericht op ontmoeting, verbinding en discours en ruime aandacht voor niet-gecanoniseerde kunst; met culturele evenementen, festivals, horeca-faciliteiten en excursies over beeldende kunst, architectuur, stedenbouw en landschap.

Onze organisatie bouwt mee aan een creatieve samenleving in Almere door de inwoners op gastvrije, prikkelende en verbindende wijze het brede spectrum van kunst en cultuur te laten beleven.

Binnen Kunstlinie verbinden we de diverse onderdelen met elkaar en zoeken voortdurend naar de onderlinge synergie. Hierdoor zijn we in staat nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Kunstlinie moedigt kinderen én volwassen aan hun drijfveren te ontdekken en op eigen veerkracht te durven vertrouwen. Onze missie is inclusief: we gunnen ieder mens, jong of oud, de ervaring dat je ertoe doet en dat je gezien en gehoord wordt zoals je bent.

Daarnaast doet ons inspirerende gebouw dienst als unieke evenementenlocatie voor zowel culturele als commerciële partijen die bij ons voorstellingen, presentaties, bijeenkomsten en zelfs festivals organiseren.

Binnen onze organisatie hebben wij op korte termijn behoefte aan een

Medewerker Onderhoud

36 uur per week

De afdeling Facilitaire Zaken is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het onderhoud en de veiligheid van het gebouw. Je draagt zorg voor de uitvoering van activiteiten op het gebied van onderhoud, veiligheid en expositieruimtes.

Je bent een medewerker onderhoud met ervaring die doelgericht te werk gaat, oog voor detail heeft en stressbestendig is. Daarnaast beschik je over uitstekende sociale vaardigheden. Graag werk je in teamverband. Hierdoor kan je bijdragen aan een gezamenlijk resultaat en onderzoeken wat de wensen zijn van de gebruikers.

Bij Kunstlinie willen wij een fijne en veilige omgeving bieden aan alle gasten en bezoekers. Daarnaast meegaan met de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor verwachten wij dat je openstaat om je te blijven ontwikkelen en durft te innoveren. Willen doorgroeien om verantwoordelijkheid te dragen is een must!

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijkheid voor het MJOP en de uitvoering daarvan;
 • Je zal toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteiten van de onderhoudswerkzaamheden;
 • Je verzorgt de technische voorbereiding van de exposities, bent verantwoordelijk voor het inrichten en afbouwen van de exposities en realiseert nieuwe items;
 • Je biedt ondersteuning bij calamiteiten en bedrijfshulpverlening;
 • Met structuur en overzicht pak je operationele algemene onderhoud werkzaamheden op;
 • Je sluit aan bij het 4-wekelijks vastgoed overleg met de Gemeente Almere.

Wie ben je?

 • HBO werk- en denkniveau met functie gerelateerde scholing (NOBO en OP);
 • Minimaal 5-8 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van en ervaring met bedrijfsregels en richtlijnen;
 • Affiniteit en kennis van gebouwen;
 • Het kunnen spreken en schrijven van Algemeen Nederlands.

Wat bieden wij je?

 • Een fulltime dienstverband op basis van 36 uur;
 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving vol nieuwe kansen en mogelijkheden;
 • Een bruisende werkplek midden in de stad met leuke collega’s;
 • Een passend salaris conform de cao Nederlandse Podia (schaal 6);
 • Een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen.

Heb je interesse?
Sollicitaties (inclusief motivatie en CV) kun je sturen naar personeelszaken@kunstlinie.nl.

Diversiteit
Kunstlinie wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. Als organisatie streven wij naar een grotere culturele diversiteit van ons publiek, programmering en personeel. Belangstellenden die bijdragen aan die diversiteit en een divers relatienetwerk met zich meebrengen, nodigen wij van harte uit te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.