Kortmann Art Packers & Shippers: Projectcoördinator

Kortmann Art Packers & Shippers in Hoofddorp zoekt een Projectcoördinator voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 06-02-2022Kortmann Art Packers & Shippers is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer, verpakken, opslag en installeren van kunst. Hasenkamp is het Duitse moederbedrijf en is marktleider in het transporteren en opslaan van waardevolle objecten. Kortmann APS is aangesloten op een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde kunsttransporteurs.

Wij zijn op zoek naar een commercieel ingestelde projectcoördinator voor onze gallery-afdeling.

Projectcoördinator

32-40 uur per week

Als projectcoördinator op deze afdeling houd je je bezig met het coördineren van alle aspecten welke bij de logistiek van gallery-opdrachten voorkomen, zowel nationaal als internationaal. Je verricht activiteiten en formaliteiten die nodig zijn om kunstobjecten van A naar B te transporteren (weg-, zee-, koeriers- en luchtvrachttransporten). Dit maakt dat de projectcoördinator een spilfunctie heeft tussen de verschillende partijen zoals galleries, veilinghuizen, particulieren en buitenlandse agenten.

De dagelijkse werkzaamheden zijn (onder andere); het opmaken van offertes, het aannemen van opdrachten, het coördineren van alle logistiek rond de opdracht, overleg plegen met de diverse afdelingen binnen en buiten onze organisatie, verzorgen van vervoersdocumenten, contact onderhouden met klanten en relaties, het doen van supervisies op de luchthaven (het begeleiden van kunstzendingen per luchtvracht) en de opmaak van rekeningen; de werkzaamheden zijn zeer divers.

De werkzaamheden worden regelmatig onder tijdsdruk uitgevoerd. De werktijden zijn reguliere kantooruren, echter met supervisies en andere voorkomende werkzaamheden dient de projectcoördinator ook buiten kantooruren te kunnen werken. Denk hierbij aan de vroege ochtend- en avonduren.

Om succesvol te zijn in deze functie ben je snel van begrip, commercieel ingesteld, nauwkeurig, assertief, kun je snel schakelen en het overzicht bewaren. Je hebt affiniteit met logistiek en met de kunstwereld, in de breedste zin van het woord en in het bijzonder met (internationale) galleries. De functie is uitdagend en afwisselend, er wordt veel gevraagd van je aanpassingsvermogen en zelfstandigheid.

Minimale eisen zijn:

  • Hbo-werk- en -denkniveau
  • Uitstekend in Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • Duits is een pre, daar ons moederbedrijf Duits is
  • Goede kennis van Outlook, Excel en Word
  • Secuur
  • Commercieel
  • In bezit van een rijbewijs
  • Zeer goede contactuele eigenschappen
  • Het kunnen inleven in de problematiek van onze klanten

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Je zult werkzaam zijn in een jong en hecht team van gedreven, positieve mensen. Ga jij de uitdaging aan in de wereld van kunsttransport, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.