Jori Hermsen Producties: Fondsenwerver / Zakelijk medewerker

TVA studenten aan het werk.

Jori Hermsen Producties in Amersfoort zoekt een Fondsenwerver / Zakelijk medewerker Theater Vooropleiding Amersfoort voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 12-02-2022



Op Theater Vooropleiding Amersfoort (TVA) krijgen studenten een jaar lang, vier dagen per week les van verschillende professionele docenten die werkzaam zijn in het theatervak en gedreven zijn de studenten klaar te stomen voor het nationaal en internationaal HBO theateronderwijs. TVA is onderdeel van Jori Hermsen producties.

Stichting Jori Hermsen Producties staat onder leiding van directeur-bestuurder en regisseur Jori Hermsen, geadviseerd door een raad van toezicht bestaande uit zes leden. De stichting is actief in het Amersfoortse culturele veld en werkt samen met verschillende partners

Wij zoeken voor onze Theater Vooropleiding Amersfoort een

Fondsenwerver / Zakelijk medewerker

16 uur per week

Wat je gaat doen
Wij zijn op zoek naar iemand die de directie kan ondersteunen met uitvoerende taken op het gebied van de zakelijke bedrijfsvoering, waaronder contracten, subsidieaanvragen en de financiële administratie. Het streven is om onze financiële basis stabieler te maken en verder te professionaliseren, onder meer door diverse subsidiemogelijkheden te onderzoeken en te benutten (provinciaal en landelijk) en samenwerkingen met particuliere fondsen en culturele instellingen uit te zetten. Daarnaast ontwikkel je samen met Jori Hermsen een stevig meerjarenplan. Je onderhoudt bovendien contacten met de gemeente, andere culturele instellingen en scholen.

Kortom we zoeken

  • Een gedreven en ambitieuze team player.
  • Die ervaring heeft met fondsenwerving in het theaterlandschap op het gebied van producties en educatie.
  • Die zorgvuldig en goed georganiseerd is.
  • Die de Nederlandse taal goed beheerst over en cijfermatig inzicht beschikt.
  • Die secretarieel en communicatief sterk is.
  • En bij voorkeur in Amersfoort of omgeving woont.

We bieden

  • Een belangrijke en uitdagende plek in een groeiende en dynamische organisatie.
  • Een jaarcontract op ZZP basis voor 16 uur;

Heb je interesse?
Stuur je motivatiebrief en cv uiterlijk 12 februari 2022 naar info@jorihermsen.nl onder vermelding van ‘sollicitatie fondsenwerver / zakelijk medewerker’. Bij vragen over de functie kun je mailen naar hetzelfde adres. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 18  februari 2022. Aanvang functie in overleg, het liefst zo spoedig mogelijk.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.