Hôtes Culture: Publieksmedewerker

Hôtes Culture zoekt voor een museum in oprichting in Almere Publieksmedewerkers voor 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 04-02-2022Dit museum in oprichting biedt straks een kunstervaring zoals je die nog niet eerder hebt gezien of meegemaakt. Je stapt een andere wereld in waarbij de kunst overal om je heen is. Je mag kijken, voelen, maken en proberen. Het museum is er voor iedereen en laat je net even anders naar de wereld om je heen kijken. De thuisbasis is een paviljoen op het water, een samensmelting van architectuur, kunst en natuur. Het paviljoen opent in april op de Floriade Expo 2022. Na de Floriade blijft het museum in het paviljoen, dat dan onderdeel wordt van de nieuwe woonwijk Hortus.

Voor dit museum in oprichting -voor het paviljoen in Almere en voor projecten op locatie in Almere en Flevoland- zoeken wij per half maart enthousiaste

Publieksmedewerkers

24-32 uur per week

Wat staat je te wachten?
Als Publieksmedewerker van het museum zorg jij voor een aangename ontvangst van alle bezoekers. Je helpt ze op weg en informeert hen over praktische zaken. Ook verzorg je de verkoop van leuke museumsouvenirs. Vind jij het leuk om actief met bezoekers in gesprek te gaan? Dan zetten we je ook graag in op (een van) onze projecten buiten het paviljoen. Je gaat dan bijvoorbeeld op diverse locaties in Flevoland in gesprek met de Flevolanders over wat hun hart sneller laat kloppen. De input uit die gesprekken wordt later verwerkt in een tentoonstelling.

Wat verwachten we van jou?

  • Je kan minimaal 2 diensten per week werken, waarvan 1 weekenddag.
  • Je bent flexibel in je werktijden, omdat deze ook ’s avonds, in het weekend, in schoolvakanties en op feestdagen zullen zijn.
  • Je hebt een gastvrije uitstraling, je hebt gevoel voor gastvrijheid en vindt het leuk om bezoekers uit alle hoeken van de wereld te ontvangen.
  • Je kunt goed communiceren en op een aantrekkelijke, enthousiasmerende manier een verhaal vertellen.
  • Je spreekt Nederlands en Engels. Als je nog meer talen spreekt is dat een voordeel, maar het is geen vereiste.
  • Je bent nieuwsgierig en staat ervoor open om te leren.
  • Als je woont in Flevoland of er een sterke link mee hebt is dat een voordeel, maar het is geen vereiste.

Wat mag je van ons verwachten?
Een unieke werkomgeving vol enthousiaste bezoekers en leuke collega’s in een inspirerende organisatie in oprichting. Een marktconform salaris plus 8,33% vakantiegeld, 10,87% vakantiedagen toeslag en pensioenopbouw. Reiskostenvergoeding, indien van toepassing.

Herken jij je in bovenstaand profiel?
Stuur dan jouw motivatiebrief en CV, met als onderwerp ‘Vacature publieksmedewerker Almere’ naar solliciteren@hotesculture.nl.

Solliciteren kan tot en met 4 februari 2022. De gesprekken voor deze functie vinden plaats op 15 of 22 februari 2022. De sollicitatie zal interactief van opzet zijn. Onderdeel van de kennismaking is een assessment. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan zeker contact met ons op via 020-2142333, we spreken je graag.

Hôtes Culture streeft naar een grote diversiteit in hun personeelsbestand. Mensen met verschillende achtergronden in studie, afkomst en cultuur worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren, op voorwaarde dat je voldoet aan het functieprofiel.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.