HIZKIA: Art Handler

HIZKIA in Amsterdam zoekt een Art Handler voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 31-01-2022HIZKIA bedient musea en particuliere verzamelaars wereldwijd op het gebied van logistiek, kunsttransport en collectiebeheer. Wij onderscheiden ons door het totaalconcept dat wij aanbieden aan gespecialiseerde diensten en de hoge kwaliteit die wij nastreven in onze service. HIZKIA is onafhankelijk en toonaangevend. Al meer dan 30 jaar ondernemen wij met enorm veel plezier, gesteund door het vertrouwen van onze klanten.

Art Handler

32 tot 40 uur per week

Inspired by Art, Driven by Service zijn de belangrijkste kernwaarden binnen HIZKIA.
Deel jij deze visie en lijkt het je een uitdaging om een belangrijke schakel te zijn in onze dienstverlening? Vind je het leuk om praktisch bezig te zijn, en ben jij een technisch aangelegd persoon? Dan ben jij wie we zoeken!

Wat ga je doen?
Als enthousiaste Art Handler kom je ons team te versterken. In deze dynamische omgeving ben je een belangrijke schakel, waarbij jij het gezicht van onze organisatie bent en in direct contact staat met de klant en collega’s. Je werkt vaak op locatie bij onze museale- en commerciële klanten. Bij onze klanten in heel Nederland verrichten we diverse werkzaamheden. Wij verzorgen het uit- en verpakken, verplaatsen en ophangen van kunstobjecten.

Wat ben jij?
Je hebt een klantgerichte houding, jij zorgt ervoor dat de opdracht bij de klant goed verloopt. Daarbij ga je zelfstandig en proactief te werk. Je kunt uitstekend in teamverband werken, zoekt oplossingen en kan het overzicht bewaren in een hectische omgeving. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met kunst en/of logistiek
  • Een oplossingsgerichte, flexibele en collegiale houding
  • Fysiek fit (wij verplaatsen ook zware objecten)
  • Een verzorgd uiterlijk
  • In bezit van een rijbewijs B
  • Fulltime beschikbaar (geen 9 tot 5 mentaliteit)
  • Goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift (Engels is een pre)

Wij bieden jou
Als Art Handler bij HIZKIA krijg je een gevarieerde functie met collega’s die passie hebben voor kunst en logistiek. We bieden je de kans om op dagelijkse basis bezig te zijn met zeldzame en interessante objecten. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in de rol als Art Handler door training en opleiding.

Werklocatie: Amsterdam Sloterdijk
Werkgebied: Heel Nederland

Ben je geïnteresseerd?
Reageer dan nu op deze vacature!, dit kan door je CV en motivatie te sturen naar gudo.nauta@hizkia.com. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Gudo Nauta via 020-6583387

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.