De Meerpaal: Docent Gitaar

De Meerpaal in Dronten zoekt een Docent Gitaar voor 5 tot 9 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-01-2022De Meerpaal in Dronten verbindt mensen en organisaties. De unieke multifunctionele organisatie biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud op het gebied van cultuur, welzijn, theater, bioscoop, grand café, alsmede congressen en exposities. Dit alles vanuit een uniek gebouw in Dronten, twee dorpshuizen en vanuit de wijken. De Meerpaal is een organisatie met veel gezichten en zeer veel mogelijkheden. De ambitieuze organisatie met 130 professionele medewerkers en 500 betrokken vrijwilligers geeft vorm aan inspiratie en ontmoeting.

Stichting De Meerpaal (met ruim 100 medewerkers en 400 vrijwilligers) is een unieke multifunctionele organisatie die een breed scala aan activiteiten aanbiedt voor jong en oud op het gebied van cultuureducatie, welzijn, theater, bioscoop, Grand Café, evenals congressen, exposities en evenementen in Dronten en omgeving. De instelling functioneert nadrukkelijk binnen de gemeentelijke culturele en maatschappelijke infrastructuur.

De Meerpaal Academie is per direct op zoek naar een

Docent Gitaar

5 tot 9 uur per week met mogelijkheid op uitbreiding

Wij vragen:

  • Een (bijna) afgeronde kunstvakopleiding op HBO-niveau;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Ervaring in het geven van individuele en groepslessen aan leerlingen van verschillende leeftijden;
  • Bereidheid om in multidisciplinaire teams samen met collega’s (educatieve) projecten te realiseren;
  • Beschikbaar op maandag of woensdag, bij voorkeur beide dagen;
  • Bereidheid en enthousiasme om mee te werken aan een dansvoorstelling of dansproject.

Wij bieden

  • Een interessante, uitdagende en verantwoordelijke functie;
  • Werken binnen een unieke, informele en dynamische organisatie;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden, conform de cao KE;
  • Een passend salaris afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Je schriftelijke reactie met motivatie en CV kun je uiterlijk 30 januari 2022 sturen aan:
De Meerpaal, t.a.v. Personeelszaken, Postbus 92, 8250 AB DRONTEN of per e-mail: personeelszaken@meerpaal.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Imre Kruis, Coördinator Pop & Jazz, afdeling muziek, imre.kruis@meerpaal.nl.

De gesprekken vinden plaats in overleg.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.