Cultura Mosae: Programma- en Productiemanager

Cultura Mosae in Maastricht zoekt een Programma- en Productiemanager voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 24-01-2022Cultura Mosae is een stichting zonder winstoogmerk die zich inzet voor zowel cultuurmakers als cultuurliefhebbers in Maastricht. Hiervoor werkt Cultura Mosae samen met allerlei culturele organisaties in de stad, zoals musea, amateurclubs, theaters en creatieve gezelschappen. Cultura Mosae organiseert events en activiteiten en programmeert het hele jaar door, voornamelijk in de publieke ruimte van Maastricht.

Hé hallo programma- en productiemanager!
Wij zijn op zoek naar jou…

Programma- en Productiemanager

40 uur per week

Wie ben jij?
Als iemand met een cultureel hart, vind jij het belangrijk dat cultuur toegankelijk is voor iedereen. Bij ons krijg je alle ruimte om steeds weer nieuwe manieren te bedenken om een podium te bieden aan de amateurs, het verenigingsleven en de professionals in de sector. Met je sterke social skills verbind jij niet alleen de creatievelingen met elkaar, maar weet je ook bruggen te slaan tussen gezelschappen en culturele instellingen onderling. Samen met een opgebouwd netwerk van technici, leveranciers en vrijwilligers steek jij je handen uit je mouwen en zorg je dat elke voorstelling, show of expositie slaagt en alles smooth verloopt. Na afloop toost je met je team op alweer een geslaagd evenement en de fantastische samenwerking. Terwijl je evaluatieverslag uit de printer rolt, ben je in je hoofd alweer aan het lobbyen voor je volgende uitdaging.

We worden er heel blij van als je

 • Affiniteit hebt met cultuur / thuis bent in de cultuursector.
 • Ervaring hebt met evenementenorganisatie en kennis hebt van de productiekant.
 • Een aanpakker bent.
 • Georganiseerd / gestructureerd werkt.
 • Flexibel bent & kunt schakelen tussen verschillende projecten.
 • Communicatief sterk bent (in woord, presentatie en schrift).
 • Gewoon gezellig en sociaal bent.

Bij ons ga jij

 • Diverse kleine en grote culturele events programmeren.
 • De productie en leveranciers begeleiden.
 • Je contacten binnen de culturele sector, leveranciers en vrijwilligers onderhouden en uitbreiden.
 • Begrotingen opstellen + budget beheren.
 • Vergunnings- en subsidieaanvragen indienen en afronden.
 • Vrijwilligers coördineren en aansturen.

Wij bieden jou

 • Een prachtig kantoor aan het Vrijthof.
 • Een fulltime dienstverband na een nader te bepalen proeftijd.
 • Een klein en gezellig team.
 • Een passend salaris en arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Een afwisselende en creatieve functie.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten via een CV en motivatiebrief op info@culturamosae.nl

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.