CineSud: Medewerker Marketing-Communicatie

CineSud in Heerlen zoekt een Medewerker Marketing-Communicatie voor 16-20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 15-02-2022CineSud is de filmhub voor talent en industry professionals in het hart van Nederland, België en Duitsland. Binnen de hub ontmoeten nieuwe filmmakers en professionals elkaar, werken ze samen en worden er activiteiten georganiseerd om hun kwaliteiten en skills te vergroten. CineSud organiseert industry events, filmlabs, festivals en meer. Dit doen we zowel on-site als online.

Voor ons allround kernteam zijn we op korte termijn op zoek naar een creatieve, enthousiaste en hands-on

Medewerker Marketing-Communicatie

16-20 uur per week

Als medewerker Marketing-Communicatie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en (door)ontwikkelen van onze marketing-communicatie, redigeer, plaats en deel je content via onze eigen kanalen en social media, verzamel je data en voer je data-analyses uit. Ook richt je je op het werven van publiek (deelnemers), partners en sponsoren voor onze activiteiten. Je bent creatief, hands-on en hebt ideeën en een visie op hoe eigentijdse marketing-communicatie eruit dient te zien. Je kunt omgaan met eigen verantwoordelijkheden, bent flexibel, oplossingsgericht en kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren. Je bent allround in de zin dat je meerdere taken tegelijk kunt plannen, uitvoeren en overzien. Je neemt eigen initiatief en bent proactief in je communicatie en handelen.

Werkzaamheden zijn onder andere:

 • Uitvoeren van werkzaamheden op gebied van marketing-communicatie en PR voor CineSud en activiteiten van CineSud.
 • Het op basis van een jaarkalender verzamelen, creëren, plaatsen en onderhouden van content op onder andere de eigen kanalen, social media en nieuwsbrieven.
 • Bewaken van planning en deadlines van deze content.
 • Het mede opzetten, ontwikkelen en uitvoeren van campagnes om (nieuw) publiek of (sub)doelgroepen te bereiken voor concrete activiteiten en CineSud in het algemeen.
 • Het (door)ontwikkelen van bestaande visies en draaiboeken m.b.t. marketing-communicatie en PR voor CineSud en activiteiten van CineSud.
 • Het verzamelen van data en het uitvoeren van data-analyses met als doel campagnes en onze propositie aan te scherpen.
 • Relatiebeheer en werving van nieuwe partners en sponsoren.

Profiel:

 • Je denkt graag mee over content-marketing, doelgroep-marketing en hebt analytisch inzicht.
 • Creatief, flexibel, hands-on en oplossingsgericht.
 • Snelle werker, zowel zelfstandig als in teamverband.
 • Nauwkeurig, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (spreken, lezen en schrijven) en ervaring met (web)redactie.
 • MBO+/HBO-denkniveau, opgeleid in een voor de functie relevante opleiding.
 • Affiniteit met de culturele wereld, cultuur in het algemeen en specifiek film is een pré.
 • Ervaring en het hebben van een netwerk in het (film)werkveld is een pré.
 • Je neemt graag eigen initiatief en bent proactief in denken en handelen.

Wij bieden:
Je werkt in een jonge, flexibele en hands-on organisatie, waarin je veel vrijheid krijgt om je functie vorm te geven. Ons kantoor is gevestigd in Heerlen-centrum, maar je mag ook vanuit thuis of (andere) locatie werken. Je uren zijn flexibel in te vullen met dal- en piekperiodes. Op basis van een jaarkalender zijn de data van activiteiten van CineSud minimaal 6 maanden van te voren bekend.

Het salaris en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden zijn passend voor een kleine en culturele organisatie en afhankelijk van leeftijd en ervaring. We bieden een contract tot en met december 2022 (met een proefperiode van twee maanden) met uitzicht op verlenging. We hebben de voorkeur om de functie in eerste instantie in te vullen middels een ZZP-opdrachtovereenkomst, maar ook een dienstverband is bespreekbaar.

We beogen de functie vanaf het voorjaar 2022 in te vullen, de concrete startdatum is in overleg nader te bepalen. Interesse? Stuur dan uiterlijk dinsdag 15 februari, 12.00 uur je motivatie en CV naar info@cinesud.nl. Ook voor vragen kun je ons bereiken via het hierboven vermelde email-adres.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.