Business Art Service: Art Handler

Business Art Service in Utrecht zoekt een Art Handler voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenBusiness Art Service is al ruim 30 jaar de onbetwiste marktleider in het verhuren en verkopen van kunst. Haar enorme kunstcollectie reist langs meer dan 1.000 locaties in Nederland en België. Het bedrijf is in beweging en heeft het afgelopen jaar grote stappen gezet ten aanzien van de dienstverlening en marketing. We zijn heel trots op onze collectie waar we toegang hebben tot 40.000 bijzondere werken – variërend van schilderijen, fotografie tot videokunst.

Krijg jij een glimlach op je gezicht als je kunst plaatst bij een klant? Dan ben jij wellicht de Art Handler die we zoeken.

Art Handler

32 uur per week

Dit is wat je gaat doen
Ons hoofddoel is het volledig ontzorgen van de klant en daarom ben jij een onmisbare schakel in het bedrijf. Met jouw geladen bus vol kunst reis je door het land om klanten te verblijden met je komst. Je adviseert de klant in de keuzes voor de kunstwerken, bewaakt hun budget en bent ook de persoon die het voor hen ophangt op de daarvoor bestemde locaties. Je schrikt er niet van om zware karren met kunstwerken te hanteren en te vervoeren. Ook voor grote schilderijen of juist kwetsbare sculpturen deins je niet terug.

Zo ziet je dag eruit
Je start rond 8 uur op onze vestiging in Utrecht. Daar laad je de kunst in je bus en faciliteer je tot ongeveer drie klanten per dag. Jouw werkdag speelt zich voor het grootste deel af bij de klant zelf. Je bent daar in de meeste gevallen om de kunstcollectie te wisselen. Je arriveert met de kunstwerken, stalt ze uit en begeleidt de klant in het keuzeproces. Op het moment dat de klant kunstwerken heeft uitgekozen, hang jij het voor hen op, op de daarvoor bestemde locaties. Naast het bedienen van onze zakelijke klanten behoort ook het leveren van kunstwerken bij particulieren thuis tot de werkzaamheden. Op rustigere dagen help je mee in onze depots, waar je bijvoorbeeld ophangsystemen maakt voor kunstwerken of kunstwerken opruimt op de daarvoor bestemde plaatsen in het depot.

Dit zien we graag terug in een kandidaat
Als Art Handler ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Onze komst is een hoogtepunt voor de klant waar ze vaak het hele jaar naar uitkijken. Mede om die reden zoeken we een warme persoon met een open uitstraling die je graag over de vloer hebt. Daarnaast begrijp je ook de kunst van onderhandelen: jij bewaakt het budget van de klant bij het kiezen van de kunstwerken en begeleidt in dit keuzeproces. Jij weet jouw passie voor kunst zo overtuigend over te brengen dat de klant soms zelfs besluit om meer af te nemen. De Art Handler weet hoe hij zich op de juiste manier presenteert en beheerst over uitstekende Nederlandstalige communicatieve vaardigheden.

Verder vragen we

  • Een passie voor kunst en inrichting.
  • Zelfstandig en proactief.
  • Zorgvuldig in de omgang met kunstwerken
  • Communicatief vaardig en open bij klanten
  • Nauwkeurigheid bij het verrichten van lichte administratieve werkzaamheden
  • Werkervaring in een servicegerichte functie.
  • Je woont in regio Utrecht (woon – werk maximaal 30 minuten).
  • Rijbewijs B.

Iets voor jou? Stuur dan een mail met je cv en motivatiebrief dan naar hr@businessartservice.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.