Beeldengalerij Het Depot: Medewerker Educatie en Gastvrouw / -heer

Beeldengalerij Het Depot in Wageningen zoekt een Medewerker Educatie en Gastvrouw / -heer voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 04-02-2022Stichting Beeldengalerij Het Depot ondersteunt beeldhouwers van torsen en fragmenten, waarbij de ontplooiingskansen van de kunstenaar centraal staat. De Beeldengalerij is gevestigd op twee locaties in Wageningen, de 19e-eeuwse Villa Hinkeloord en een tweede hoofdgebouw aan de Arboretumlaan. Beide gebouwen liggen op loopafstand van elkaar en zijn verbonden door het prachtige arboretum De Dreijen, ook eigendom van de stichting. In Beeldengalerij Het Depot zijn wisselende solo- en thematentoonstellingen te zien. Er worden educatieve programma’s voor het basis– en voortgezet onderwijs ontwikkeld en uitgevoerd, onder andere in het kinderatelier. Daarnaast worden er concerten en lezingen georganiseerd, en worden er rondleidingen gegeven. Beeldengalerij Het Depot is open voor publiek van donderdag tot en met zondag.

Beeldengalerij Het Depot is per 1 maart 2022 op zoek naar een

Medewerker Educatie en Gastvrouw / -heer

32 uur per week (deze combinatiefunctie is voor 32 uur per week)

Taken

  • Het ontwikkelen van educatieve programma’s voor het basis – en voortgezet onderwijs afgestemd op de kerndoelen uit het onderwijs.
  • Het uitvoeren van de educatieve programma’s en het begeleiden van schoolklassen.
  • Contacten onderhouden met het onderwijsveld.
  • Het ontvangen van bezoekers van Beeldengalerij Het Depot.
  • Het geven van rondleidingen voor volwassenen bij de thematentoonstellingen.

Functieomschrijving

  • HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van cultuureducatie, pedagogiek of onderwijs.
  • Minimaal drie jaar ervaring in soortgelijke functie.
  • Gastvrij, kan goed in teamverband werken, flexibele instelling.
  • Bij voorkeur woonachtig in Wageningen of omgeving.
  • Voorwaarde: bereid om afwisselend in het weekend te werken.

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische omgeving. Een functie voor 32 uur per week, werkdagen zijn woensdag, donderdag, vrijdag en om de twee weken in het weekend. Een contract voor bepaalde tijd (één jaar) met de intentie over te gaan tot een vast dienstverband.

Interesse
Sollicitaties bestaande uit een korte brief en een cv graag sturen voor 4 februari 2022 naar de directeur mevrouw drs. J.A.G.G. Verstappen, Hooglandsekerkgracht 17a, 2312 HS Leiden. Mail: vacature@hetdepot.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.