Albeda MBO Theaterschool: Technisch Onderwijsassistent

Albeda MBO Theaterschool in Rotterdam zoekt een Technisch Onderwijsassistent voor 16-24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-01-2022De MBO Theaterschool in Rotterdam! Dé plek waar acteren, techniek, productie en vormgeving samenkomen! Voor de MBO Theaterschool is Albeda per direct op zoek naar een technisch begeleider. De MBO Theaterschool is een bruisende plek vol creativiteit en ambitie en is dé Rotterdamse opleiding voor jongeren met een passie voor theater en een grote ambitie om te werken in een theaterbedrijf. Voor of achter de schermen. De MBO Theaterschool biedt vier vakopleidingen op niveau 4 aan: Acteur (Artiest), Technicus (Podium- en evenemententechnicus), Vormgever (Theatervormgever), en Producent (Eventproducer).

Technisch Onderwijsassistent

16-24 uur per week

We zoeken een echte teamspeler die het leuk vindt om studenten te begeleiden op technisch gebied. Dit doe je op een inspirerende wijze waardoor studenten kunnen groeien naar een hoger niveau. Het begeleiden van onze studenten doe je in ons industriële fabriekspand ‘de Hallen’. Je draagt zorg voor het veilig werken in de ruimtes en spreekt studenten erop aan als ze niet veilig werken. Je begeleidt de studenten in bouw, montage en uitvoering van de voorstellingen. Je adviseert de beoordelaars over de werkwijze van de betrokken studenten. Daarnaast beheer je onze techniekopslag in samenspraak met onze allround medewerker gebouwbeheer. Je onderhoudt de apparatuur en brengt in overleg met directe collega’s verbeteringen aan. Naast je technische taken ondersteun je bij een correcte en tijdige uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van BHV. Je ziet samen met collega’s toe op orde en netheid in het gebouw.

In principe vallen de werktijden tussen 9.00 en 19.00 uur, maar je moet bereid zijn om af en toe in de avonduren en weekenden te werken.

Wat heb je daarvoor nodig?

 • Je hebt kennis van technische voorschriften en specificaties van apparatuur.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met (theater)techniek.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met mbo-onderwijs en de doelgroep (dit is een sterke pre).
 • Je kunt studenten op passende en pedagogische wijze begeleiden in hun ontwikkeling.
 • Je beschikt over een BHV-diploma of gaat die direct halen.
 • Je bent vaardig in het uitvoeren van routinematige werkzaamheden, alsmede klein (technisch) onderhoud.
 • Je hebt affiniteit met de missie en de visie van de Albeda MBO Theaterschool.
 • Je kan omgaan met calamiteiten.
 • Je toont je verantwoordelijk en bent proactief.
 • Je kan probleemoplossend en creatief handelen.
 • Je kan doorverwijzen naar de juiste persoon.
 • Je kan dienstverlenend handelen.
 • Je bent vaardig in het gebruik van de computer en in de voor de werkzaamheden noodzakelijke software, zoals Office.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, alsmede goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

 • Je kunt je eigen werk organiseren
 • Je kunt zowel individueel als in teamverband werken
 • Je bent stressbestendig
 • Je bent creatief
 • Je beschikt over goede contactuele vaardigheden
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een flexibele instelling
 • Je bent collegiaal
 • Je bent oplossingsgericht

Wat bieden wij jou?
Albeda biedt iedereen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Je komt bij ons te werken in een stimulerende omgeving waarin vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Onze Albeda Academie verzorgt opleidingen en trainingen die gericht zijn op het verwerven van kennis en vaardigheden en het ontwikkelen van individuele competenties. En wanneer je ondersteuning nodig hebt bij je loopbaanontwikkeling kun je terecht bij ons Mobiliteitscentrum. Zij kunnen samen met jou kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen Albeda.

Naast de arbeidsvoorwaarden die voortvloeien uit de CAO mbo biedt Albeda het cafetariasysteem arbeidsvoorwaarden, waarin je je arbeidsvoorwaardenpakket aan je persoonlijke wensen en situatie kunt aanpassen. Voorbeelden zijn o.a. een (elektrische) fiets of e-scooter, contributie sportvereniging en scholing. Ook kun je deelnemen aan diverse leuke en interessante personeelsactiviteiten.

Albeda hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons innovatiever, creatiever en het werk leuker. Iedereen wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Ons sollicitatieproces verloopt volledig digitaal via deze website. Heb je belangstelling voor de functie, klik dan op de actieknop ‘Solliciteren’. Een sollicitatie via e-mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Bij vragen kun je contact opnemen met Yannick Gosens via y.gosens@albeda.nl.

Je kunt je sollicitatiebrief richten aan Yannick Gosens.
De vacature sluit op 31 januari 2022

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.