Theaterfestival Boulevard: Stagiair(e) Creatieve Productie

Theaterfestival Boulevard in Den Bosch zoekt een Stagiair(e) Creatieve Productie voor 20 tot 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 21-01-2022Theaterfestival Boulevard is een toonaangevend zomerfestival in en om de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Voor jong en oud. In 2021 tekenden we voor een festival op 1,5m. Meer dan 109 verschillende projecten leverden een bijzondere variëteit aan voorstellingen, performances en installaties. Vanuit het thema ‘Hack the Horizon’ ging Boulevard het gesprek aan met makers, collega’s en publieken. Boulevard bracht werk op bijzondere locaties, theaters en in een nieuw festivalhart. Voorstellingen van onder andere Joseph Toonga, Nastaran Razawi Khorasani, Jan Martens, Donna Chittick en Schippers&VanGucht brachten nieuwe perspectieven, maar bovenal een zomer vol theater en dans. Ook in 2022 maken wij ons sterk voor een festivaleditie met veel publiek.

Theaterfestival Boulevard is op zoek naar een

Stagiair(e) Creatieve Productie

20 tot 40 uur per week

Als stagiair(e) creatieve productie werk je in een klein en dynamisch team op de programma afdeling van Theaterfestival Boulevard. Je vindt het interessant om allround mee te werken binnen de afdeling en denkt mee over programma gerelateerde productieprocessen, ondersteunt bij het realiseren van tussentijdse evenementen zoals de vrijwilligersbijeenkomsten en de presentatie van het programma, maakt planningen en draaiboeken, en behandelt voorstellinggerelateerde aanvragen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een geëngageerde student met gezond verstand en een grote affiniteit met kunst&cultuur. We waarderen het als iemand over organisatorische vaardigheden beschikt, inhoudelijk mee wil denken en wil leren van inhoudelijke en productionele processen. Je bent minimaal twee dagen in de week beschikbaar (dagen/uren in te delen in overleg) in de stageperiode.

Wat bieden wij?
Creatieve en dynamische werkplek waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en zelfstandige opdrachten in een professionele context en begeleiding. Daarbij geeft het festival door de vele artiesten en gezelschappen en het grote aantal samenwerkingspartners een stevige kennismaking met de beroepspraktijk. We voorzien in een stagevergoeding tot maximaal € 300,- per maand (afhankelijk van het aantal stagedagen).

Aantal uren en periode in overleg, mogelijkheden vanaf maart 2022 tot en met augustus 2022.

Mail je motivatie met cv voor 21 januari naar Hoofd programma Tessa Smeulers – Tessa@festivalboulevard.nl

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.