Submarine: Budget Controller

Submarine in Amsterdam zoekt een Budget Controller voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenBij Submarine bedenken en produceren we ambitieuze internationale animatie-, documentaire- en live-action-films en -series, en interactieve producties. Voor streamers als Amazon Prime en Netflix, maar ook voor Nederlandse en buitenlandse omroepen als KRONCRV, AVROTROS, ZDF, ARTE en Channel 4. Submarine is een van de grootste filmproducenten van Nederland en is gevestigd in hartje Amsterdam en Los Angeles.

Onze getalenteerde en gerenommeerde filmmakers verkennen de grenzen van het bewegende beeld. Onze producties gaan vaak in première op grote internationale filmfestivals en winnen belangrijke prijzen, waaronder International Emmy Awards, de Prix Europa, NHK Japan Prize, Peabody Award en SXSW Interactive Award. Een overzicht van al onze producties (in ontwikkeling/productie en afgerond) vind je op onze website.

Om onze ambitieuze doelstellingen te kunnen realiseren zijn we momenteel per direct op zoek naar een proactieve kandidaat.

Budget Controller

32-40 uur per week

Ben jij de Budget Controller die onze topfilms en documentaires ook financieel kan waarmaken?

In deze functie ondersteun je niet alleen onze line producers met het beheren van verschillende, internationaal georiënteerde productiebudgetten, maar heb je ook ownership over een of meerdere business units. Je regelt de zover mogelijk geautomatiseerde administratieve werkzaamheden rond inkoop/verkoop en btw van een productie-BV, maar bent vooral bezig met het actief sturen op budgetten binnen de vaak strakke financiële kaders die door onze verschillende financiers worden gesteld.

Wie ben jij?
Je bent vooral een proactief persoon met hbo/wo-achtergrond die sterk in de schoenen staat. Je bent geïnteresseerd in de filmindustrie, bent goed met cijfers en weet anderen mee te krijgen met dat wat voor jou en daarmee het bedrijf van belang is. Je bent niet bang voor deadlines, denkt in vaste processen maar bent ook in staat om flexibel te schakelen. Je komt met rapportages nog voordat erom wordt gevraagd. Je zoekt altijd naar een oplossing en komt met nét die andere invalshoek die een budget weer wat elastischer maakt.

Het is een pre als je een financiële achtergrond hebt en/of eerder in de film- of creatieve industrie hebt gewerkt, maar geen vereiste.

Wat bieden wij?

  • Vrijheid, maar ook structuur. Deze baan is de perfecte positie om als financial verder in de filmwereld te groeien.
  • Ownership over verschillende productiebudgetten en een of meerdere business units binnen Submarine.
  • Afwisseling en uitdaging, binnen een filmproductiebedrijf is geen dag hetzelfde.
  • Een groep hardwerkende, getalenteerde en motiverende collega’s met allerlei verschillende achtergronden.
  • Een marktconform salaris.

Ons aanbod
Een uiterst afwisselende baan van 32 tot 40 uur waarin je werkt met jonge, professionele creatievelingen in het creatieve hart van Amsterdam. Submarine huist in een monumentaal pand, Lab111, waarin ook een restaurant en bioscoopzalen gevestigd zijn. Wij zijn een organisatie waarin we variatie aan mensen omarmen. Bij vergelijkbare geschiktheid geven we voorrang aan mensen die onze organisatie nog gevarieerder maken.

Heb je interesse? Mail dan je cv en motivatie naar Jeanine Blaauw, via jobs@submarine.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.