Submarine: Projectleider Development – Sub Lab

Submarine in Amsterdam zoekt een Projectleider Development – Sub Lab voor 8-16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geen‘Sub Lab’ is een innovatief ontwikkel-lab voor nieuwe mediaconcepten waarin we jaarlijks ongeveer drie projecten ontwikkelen die op een vernieuwende manier een verhaal vertellen. Verhalen vertellen deden we al via de Submarine Channel maar binnen Sub Lab ligt de focus nu op de ontwikkeling van die verhalen. Want verhalen vertellen is volgens ons mensenwerk en innoveren en vernieuwen in de media is bij uitstek iets dat je samendoet als creatief team. Bij Sub Lab bestaat dat creatieve team uit de Creative Producer en afhankelijk van het project een Development Producer. De Productieleider die we zoeken zorgt ervoor dat alles binnen Sub Lab gestroomlijnd loopt.

Wij zoeken een flexibele

Projectleider Development – Sub Lab

8-16 uur per week (freelance of vast)

Wat ga je doen?

  • Een spin in het web in het nieuwe ontwikkel-lab, waarin de focus ligt op de de ontwikkeling van cross mediale mediaprojecten.
  • Je onderhoudt het contact met onze subsidiegevers en rapporteert jaarlijks de resultaten
  • Je maakt een inhoudelijk jaarplan en rapporteert daarover intern en aan de subsidiegevers
  • Je overziet de financiën en controleert het jaarbudget samen met de afdeling Finance
  • Je doet de werving en selectie van nieuwe ontwikkelprojecten
  • Daarnaast houd je overzicht over de voortgang van de lopende projecten
  • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van subsidieaanvragen
  • Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe stakeholders van Sub Lab
  • Je doet alle pr en communicatie voor Sub Lab en houdt onze website en social media up to date

Aanbod:
wij bieden een uiterst afwisselende rol van 8 tot 16 uur waarin je werkt met jonge, professionele creatievelingen in het creatieve hart van Amsterdam. Sub Lab huist in een monumentaal pand, Lab 111, waarin ook een restaurant en bioscoopzalen gevestigd zijn.

Samen met de Creative Producer ontwikkel je grensverleggende mediaprojecten, die klaar zijn om in productie te worden genomen door een producent in Nederland of daarbuiten. Jij krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en creatieve keuzes te maken om de toekomst van Sub Lab richting te geven en je eigen loopbaan vorm te geven.

Salaris is op basis van ervaringen en leeftijd.

Ben je geïnteresseerd, mail dan je CV en motivatie naar jobs@submarine.nl tav Jeanine Blaauw (HR Manager)

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.