Stichting Britten voor Jong Muziektalent: Productieleider

Stichting Britten voor Jong Muziektalent in Zwolle zoekt een Productieleider voor 12 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 06-02-2022Stichting Britten voor Jong Muziektalent is een podium voor talentontwikkeling voor jonge musici in Oost Nederland. Met een doorlopende leerlijn orkestspel met drie strijkorkesten, een jaarlijks concours voor jonge strijkers van 10 tot en met 18 jaar en de Britten Academy waarin we masterclasses, workshops en lezingen organiseren, creëren we kansen voor jonge musici om zich te ontwikkelen en door te groeien naar een eventuele opleiding aan het conservatorium. Ons motto is kwaliteit, warmte, bezieling en plezier. Met dat motto leveren we een wezenlijke bijdrage aan de klassieke muziek, zowel voor jonge musici als voor het publiek. Onze musici komen op verschillende plaatsen terecht in de maatschappij. Allen hebben een sprong gemaakt in hun ontwikkeling als musicus. Dat is onze missie.

Wij zijn op zoek naar een energieke, doortastende en pragmatische

Productieleider

12 uur per week

Taken en verantwoordelijkheden
Als productieleider ben je de praktische rechterhand van de zakelijk leider. Je zorgt ervoor dat het curriculum van de Stichting Britten voor Jong Muziektalent wordt uitgevoerd. Je organiseert de vrijwilligers ondersteuning, coördineert de gastmusici, regelt locaties voor repetities en concerten en zorgt dat de activiteiten goed lopen. Die activiteiten bestaan uit concerten van het Britten Jeugd Strijkorkest, concerten van Jong Britten, het Jaarlijkse Britten Concours en masterclasses, workshops en cursussen. Jouw bijdrage is dat elk evenement goed loopt, dat de voorzieningen kloppen en dat de betrokken mensen die helpen weten wat ze moeten doen en zich gewaardeerd voelen.

Je zorgt voor een goed gemotiveerde groep vrijwilligers die de activiteiten ondersteunen. En je zorgt dat de musici van de Britten Orkesten en de deelnemers aan het Britten Concours en andere activiteiten zich welkom voelen en zich kunnen concentreren op hun ontwikkeling.

Je hebt goed contact met de professionals die de orkesten leiden en de artistiek leider van de stichting. Je zorgt dat je weet wat ze nodig hebben op het gebied van productie om hun taak goed uit te voeren. Je komt ook met ideeën om producties beter en mooier te maken.

Competenties

 • Je bent een teamspeler die kan schakelen.
 • Je bent een aanpakker.
 • Je bent pragmatisch.
 • Je maakt goed contact met de mensen in de organisatie.
 • Je kunt goed anderen motiveren.
 • Je bent zelf goed georganiseerd.
 • Je houdt van klassieke muziek.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen.
 • Je beschikt over een BE rijbewijs.
 • Je woont in de regio Zwolle.

Ervaring

 • Je hebt ervaring met het organiseren van podiumproducties / festivals / concerten.
 • Je hebt ervaring met het aansturen en motiveren van vrijwilligers.
 • Je hebt ervaring met het werken met professionele musici.
 • Je hebt ervaring met het werken met jongeren.

Opleiding
Minimaal HBO denkniveau.

Plaats in de organisatie
Je rapporteert aan en werkt nauw samen met de zakelijk leider.

Aanstelling
ZZP € 25 tot € 30 per uur afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Aanvullende informatie
Gezien de samenstelling van ons team nodigen we nadrukkelijk jongere kandidaten uit om te solliciteren. Maar uiteindelijk geven de match op competenties en ervaring de doorslag.

Na ontvangst van je sollicitatie per e-mail met je motivatie voor de functie en met als bijlage je CV, volgt na een eerste selectie op basis van de geschreven sollicitatie een gesprek met de zakelijk leider en de artistiek leider. Uit alle kandidaten waarmee een gesprek is gehouden kiezen zij de meest geschikte kandidaat. Eventueel volgt een uitnodiging om een evenement mee te maken om de sfeer te proeven en wederzijds een beter beeld te krijgen van de match.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.