SPOT Groningen & Ticketworks: Frontend Developer

SPOT Groningen & Ticketworks in Groningen zoekt een Frontend Developer voor 0,8-1,0 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenOver Ticketworks
Ticketworks maakt software voor podia, bioscopen en festivals. We leveren systemen voor marketing, kaartverkoop en planning. We werken veel samen met SPOT Groningen. Van SPOT leren we hoe het achter de schermen van een groot podium werkt. Wij leveren vervolgens software die daar optimaal op aansluit.

Over SPOT Groningen
SPOT Groningen is er voor iedereen die van podiumkunsten houdt. Van muziek, toneel en cabaret tot dans. Met een gevarieerd aanbod voor een divers publiek brengen we ontmoetingen van betekenis tot stand. Jaarlijks organiseren we circa 650 voorstellingen, concerten, festivals, educatieve en zakelijke bijeenkomsten voor circa 350.000 bezoekers. Dat doen we onder andere in De Oosterpoort, de Stadsschouwburg, de Lutherse Kerk, de USVA, op de drafbaan en sinds kort ook in verschillende kerken in de provincie. Bij SPOT werken ongeveer 70 mensen in vaste dienst, ondersteund door freelancers en uitzendkrachten. We zijn een lerende organisatie en werken nauw samen met het onderwijsveld. We vinden het belangrijk dat ons team een afspiegeling is van onze omgeving en streven ernaar een organisatie te zijn waar zoveel mogelijk verschillende perspectieven samenkomen en waar iedereen zich welkom voelt.

Frontend developer die meebouwt aan de webapplicaties voor SPOT Groningen.

Frontend Developer

0,8 – 1,0 fte

Jij

  • hebt enkele jaren ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties;
  • hebt een goed gevoel voor mooi grafisch ontwerp en gebruiksvriendelijke user interfaces;
  • vindt het leuk om rechtstreeks te sparren met eindgebruikers over nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen;
  • hebt ervaring met het ontwikkelen tegen backend applicaties, door ontsluiting via API’s of door het stylen van door backends geleverde server pages.

Plek in de organisatie
Voor deze functie kom je in dienst bij Ticketworks en word je een deel van je tijd gedetacheerd bij SPOT Groningen. De overige tijd werk je bij Ticketworks waar je ook software bouwt voor andere podia zoals Forum Groningen, Paradiso en DNK Assen.

Functie-eisen
Je hebt minimaal een paar jaar ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties en hebt gevoel voor het maken van goede user interfaces. Soft skills vinden we belangrijk: je kan goed met mensen omgaan, zowel klanten als collega’s. Je bent communicatief, zelfstandig en resultaatgericht. Je vindt het leuk om in een groeiend klein bedrijf te werken, met veel zelfstandigheid en invloed op je eigen werk.

De backend van Ticketworks is geschreven in Java, Groovy, Python en een vleugje Golang. Voor de frontends maken we meestal gebruik van serverpages vanuit de backend, gecombineerd met diverse technieken: recht-toe-recht-aan HTML, CSS, Javascript en JQuery, maar ook frontend Javascript libraries als Turbo en Stimulus. Met de backend technieken heb je zijdelings te maken, je hoeft ze (nog) niet allemaal te kennen, maar je schrikt er niet voor terug om ook daar kleine aanpassingen te doen.

Wij bieden
Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de inhoud van de functie en om te solliciteren, kun je contact opnemen met Jaap Veenstra, Lead Developer Ticketworks via jobs@ticketworks.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.