Scapino Ballet Rotterdam: Stagiair(e) Productie

Scapino Ballet Rotterdam in Rotterdam zoekt een Stagiair(e) Productie voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenScapino Ballet Rotterdam is op zoek naar een stagiair(e) Productie. Ben jij een creatieve doener die graag in teams werkt? Dan zij wij op zoek naar jou!

Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Per januari 2022 zoeken wij een

Stagiair(e) Productie

32 uur per week

Functie-omschrijving:
Als stagiair(e) productie ondersteun je de afdeling productiemanagement en de artistieke staf. Samen met het productieteam zorg je voor een zo goed mogelijk organisatorisch verloop van repetitie- en tourneeperioden van de voorstellingen.

Tot je takenpakket behoren o.a.:

  • Het maken van roosters en draaiboeken;
  • Communicatie met cast, crew en externe partners;
  • Bijwonen van (productie)vergaderingen, indien nodig notuleren;
  • Voorbereiding van de tournee, zoals het vervoer en overnachtingen van de dansers;
  • Assisteren bij premières;
  • Af en toe mee op tournee;
  • Andere werkzaamheden op basis van je kunnen en interessegebied.

Wij vragen:
Wij zoeken een student HBO of WO met een grote interesse voor theater en (moderne) dans, bijvoorbeeld van AHK Productie Podiumkunsten of HKU Kunst en Economie. Je spreekt een aardig woordje Engels in verband met het internationale karakter van het gezelschap. Je bent sociaal vaardig, denkt mee en kunt zelfstandig werken. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken. Je bent bij voorkeur 5 maanden en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden:
Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van € 350 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Solliciteren?
Stuur je motivatie met cv naar sollicitatie@scapinoballet.nl Voor meer informatie over de stagevacature, stuur dan een e-mail naar sollicitatie@scapinoballet.nl t.a.v. Tirza Paais (HR).

Scapino Ballet Rotterdam streeft in haar personeelsbestand naar een afspiegeling van de Nederlandse samenleving en nodigt kandidaten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond van harte uit te reageren.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.