Scapino Ballet Rotterdam: Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Scapino Ballet Rotterdam in Rotterdam zoekt een Stagiair(e) Marketing en Communicatie voor minimaal 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geen



Scapino Ballet Rotterdam is op zoek naar een stagiair(e) marketing en communicatie. Ben jij een creatieve doener die graag in teams werkt? Iemand die samen met onze marketeers de voorstellingen, makers en dansers bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht kan krijgen? Dan zij wij op zoek naar jou!

Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Per februari 2022 zoeken wij een

Stagiair(e) Marketing en Communicatie

minimaal 32 uur per week

Functie-omschrijving:
In deze functie assisteer je de afdeling marketing en communicatie. Tot je takenpakket behoren:

  • Bedenken en uitvoeren van voorstellingsacties;
  • Onderhouden van contacten met theaters;
  • Assisteren bij premières, markten en beurzen;
  • Af en toe mee op tournee;
  • Bedenken en maken van content voor social media;
  • Afhandelen van bestellingen via de Scapino webshop;
  • Andere werkzaamheden op basis van je kunnen en interessegebied.

Wij vragen:
Wij zoeken een student HBO of WO, bijvoorbeeld op het gebied van marketing en communicatie, vrijetijdsmanagement/leisure, CMV of theaterwetenschap met een grote interesse voor theater of dans. Iemand die van aanpakken weet, die resultaatgericht is en van overzicht houdt. Je kent uiteraard de ins en outs van de moderne media. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken. Je bent bij voorkeur 5 maanden en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden:
Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van € 350 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Scapino Ballet Rotterdam streeft in haar personeelsbestand naar een afspiegeling van de Nederlandse samenleving en nodigt kandidaten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond van harte uit te reageren.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.