Scapino Ballet Rotterdam: Stagiair(e) Educatie

Scapino Ballet Rotterdam in Rotterdam zoekt een Stagiair(e) Educatie voor minimaal 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenScapino Ballet Rotterdam is op zoek naar een stagiair(e) educatie / publiekswerking. Ben jij een aanpakker die graag overzicht houdt? Iemand die communicatief vaardig is, nauwgezet werkt en tegelijkertijd ook creatief is? Dan zij wij op zoek naar jou!

Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Per februari 20222 zoeken wij een stagair(e) Educatie/Publiekswerking.

Stagiair(e) Educatie

minimaal 32 uur per week

Functie-omschrijving:
In deze functie assisteer je de educatief medewerker. Tot je takenpakket behoren:

  • Onderhouden van contacten met scholen: scholen adviseren over workshops, verwerken van aanvragen, offertes opstellen, financiële afhandeling;
  • Begeleiden en organiseren van educatieve activiteiten als workshops, inleidingen, dansdagen en schoolbezoeken bij voorstellingen;
  • Ondersteunen van de medewerker educatie op het gebied van: projectmanagement, schrijven van lesbrieven, bijwonen van bijeenkomsten en programma’s in de wijk;
  • Meedenken aan de ontwikkeling van nieuwe educatieve programma’s.

Wij vragen:
Wij zoeken een student HBO of WO, bijvoorbeeld op het gebied van vrijetijdsmanagement/leisure, CMV of theaterwetenschap met een grote interesse voor theater of dans. Iemand die van aanpakken weet, die nauwgezet werkt en van overzicht houdt. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken. Je bent bij voorkeur 5 maanden en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden:
Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van €350 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar sollicitatie@scapinoballet.nl. Voor meer informatie, stuur dan een e-mail naar sollicitatie@scapinoballet.nl t.a.v. Tirza Paais (HR)

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.