Scapino Ballet Rotterdam: Stagiair(e) Development

Scapino Ballet Rotterdam in Rotterdam zoekt een Stagiair(e) Development voor minimaal 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenScapino Ballet Rotterdam is op zoek naar een stagiair(e) Development. Beschik jij over een commerciële mindset en genoeg creativiteit om Scapino aan (nog) meer donateurs te helpen? Dan zij wij op zoek naar jou!

Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam.

Per 1 februari 2022 zoeken wij een

Stagiair(e) Development

minimaal 32 uur per week

Functie-omschrijving:
In deze functie werk je op de afdeling Development en assisteer je hoofdzakelijk de Fondsenwerver, die gaat over de fondsaanvragen en de werving van donateurs en sponsors. Je zult de afdeling ondersteunen over de gehele breedte. Tot je takenpakket behoren:

  • Bedenken en uitvoeren van acties om nieuwe donateurs en sponsoren te werven;
  • Bedenken en uitvoeren van manieren om bestaande donateurs en partners te betrekken;
  • Het uitdenken en opstellen van fondsaanvragen;
  • Af en toe mee op tournee;
  • Incidenteel ondersteunen van zakelijke directie;
  • Het schrijven van een column voor de nieuwsbrieven;
  • Ondersteunen bij de donateursadministratie.

Wij vragen:
Wij zoeken een student HBO of WO, bijvoorbeeld op het gebied van marketing en communicatie, vrijetijdsmanagement/leisure, CMV of theaterwetenschap met een grote interesse voor theater of dans én een commerciële mindset. Je bent een creatieve doener, sociaal, sterk communicatief vaardig en legt graag contact met verschillende doelgroepen. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken. Je bent bij voorkeur 5 maanden en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wij bieden:
Wat krijg je ervoor terug? Waardevolle ervaring natuurlijk. Maar ook veel gezelligheid, gedrevenheid en een inspirerende werkomgeving. Er is een vergoeding van € 350 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en cv naar sollicitatie@scapinoballet.nl Voor meer informatie, stuur een email naar sollicitatie@scapinoballet.nl t.a.v. Tirza Paais (HR)
Scapino Ballet Rotterdam streeft in haar personeelsbestand naar een afspiegeling van de Nederlandse samenleving en nodigt kandidaten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond van harte uit te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.