Podium Bloos: Projectleider 39Graden

Podium Bloos in Breda zoekt een Projectleider 39Graden voor ten minste 24-28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 24-01-2022



39Graden is een platform en community voor en door gepassioneerde jongeren, die zich willen ontwikkelen binnen de podiumkunsten en de ambitie hebben om door te groeien naar een kunstvakopleiding. Gedurende het hele jaar vinden er activiteiten plaats, waarin ze op verschillende wijzen worden gecoacht. Denk hierbij aan masterclasses en workshops van professionals.

Binnen 39Graden is ook een kleine groep jongeren actief die zich richt op de organisatie van het jaarlijkse 39Graden festival in februari (de jongerenorganisatie). In dit festival krijgen jonge talenten tussen 15 en 21 jaar de kans om hun skills aan publiek te tonen. Het hele project 39Graden wordt aangestuurd en geproduceerd door Podium Bloos.

Podium en broedplaats Bloos is gehuisvest in een industriële omgeving in Breda, waar het beschikt over een grote zaal, meerdere dans- en theaterstudio’s, en kantoorruimtes. Voor 39Graden ontvangt Podium Bloos vanaf 2021 naast provinciale ook landelijke subsidie.

We zijn op zoek naar een collega met hartstocht voor de jongerencultuur. Een veelzijdige, initiatiefrijke jonge geest met kennis van de sector. Het gaat om een takenpakket van ten minste 24-28 uur per week (in overleg) op basis van een dienstverband of in de vorm van een opdracht, vanaf 1 maart/april 2022. Onregelmatige werktijden horen bij de functie.

Podium Bloos is per direct op zoek naar een

Projectleider 39Graden

ten minste 24-28 uur per week

Tot het takenpakket behoren onder andere:

 • Vertalen en waar nodig bijsturen van het inhoudelijke beleidsplan (21-24)
 • Projecten plannen, opzetten en productioneel uitvoeren
 • Aansturen van de jongerenorganisatie
 • Netwerken; verbinding en samenwerking aangaan met partners/organisaties binnen de keten
 • Budgetbewaking
 • Aanvullende fondswerving
 • Mede vormgeven/aansturen van de marketing- en wervingscampagne

Functie-eisen

 • Ten minste hbo-niveau
 • Aantoonbare ervaring in het vakgebied
 • Affiniteit met de doelgroep
 • Creatief & ondernemend
 • Communicatief sterk
 • Organisatietalent & hands-on-mentaliteit

Honorering

 • Podium Bloos hanteert de cao Nederlandse Podia/theater en dans als referentie.
 • Honorering afhankelijk van leeftijd, ervaring en/of opleiding

Belangstellenden kunnen hun interesse en motivatie (en cv) tot uiterlijk 24 januari 2022 mailen aan info@podiumbloos.nl.

Meer informatie is te vinden op 39graden.nl waar ook het vierjarenplan kan worden gedownload en op www.podiumbloos.nl. Meer informatie over de functie kan per e-mail verkregen worden bij moniquevanbeek@podiumbloos.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.