Next Nature Network: Accountmanager Events

Next Nature Network in Eindhoven zoekt een Accountmanager Events voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenNext Nature Network
In a landscape of conservative nature lovers we are the progressive people that look at nature in a new way. As tzechnology transforms nature into a next nature that may be wild and unpredictable as ever, we aim to go forward–not back–to nature. Our goal is to ensure a liveable existence for the people who come after us by charting a path for the future that’s desirable for humanity and for the planet as a whole.

Per 1 januari 2022 zoeken wij een Accountmanager Events. Als Accountmanager Events zorg je dat alle events in het Evoluon vlekkeloos verlopen. Je bent de spin in het web en verzorgt het offertetraject, de afstemming met het technisch en productieteam en coördineert de hospitality tijdens het event zelf.

Accountmanager Events

40 uur per week

Vanaf 1 januari 2022 zal Next Nature Network een bruisend publieksprogramma aan de bestaande propositie van het Evoluon toevoegen. In samenwerking met het unieke Eindhovense ecosysteem van technologie en design gaan we het Evoluon heropenen als een plek van verbazing, verwondering, inspiratie en kennisoverdracht; een plek met internationale ambitie waar het publiek, bedrijfsleven, kennisinstellingen en beleidsmakers verbonden worden.

Als Accountmanager Events zorg je dat alle events in het Evoluon vlekkeloos verlopen. Je bent de spin in het web en verzorgt het offertetraject, de afstemming met het technisch en productieteam en coördineert de hospitality tijdens het event zelf. Samen met het marketing team stem je de acquisitie af en zorg je voor een excellent relatiebeheer. Je werkt actief mee om bovenstaande ambitie tot realiteit te laten worden en maakt deel uit van een organisatie die op internationaal niveau presteert.

Verantwoordelijkheden:

 • Het in samenwerking met het productieteam vlekkeloos laten verlopen van producties in het Evoluon;
 • Het succesvol laten verlopen van offertetrajecten met potentiële opdrachtgevers;
 • In samenwerking met het marketing team zorgen voor uitstekende marketing tools die de volledige potentie van de locatie recht doen;
 • Het opbouwen en onderhouden van onze relaties;
 • Zorg dragen voor uitstekende hospitality tijdens events in het Evoluon.

En jij?

 • Je hebt affiniteit met de next nature filosofie;
 • Je bent woonachtig in of in de omgeving van Eindhoven;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent een doener, proactief en prestatiegericht;
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante ervaring;
 • Je bent goed in presenteren en pitchen;
 • Je bent een sociale en constructieve teamspeler.

Wat bieden we?

 • Een zeer inspirerende werkomgeving met kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • Een contract van 1 FTE op basis van een 40-urige werkweek, een prima salaris, 26 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.

Wil je ons team versterken als onze nieuwe Accountmanager Events? Dan horen we graag van je!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.