Nederlands Film Festival: Coördinator / Projectmanager Digitaal & ICT

Nederlands Film Festival in Utrecht zoekt een Coördinator / Projectmanager Digitaal & ICT voor 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 19-01-2022Het Nederlands Film Festival (NFF) is hét toonaangevende festival voor de beste films, documentaires, series en digitale cultuurproducties van eigen bodem. Elk festival én gedurende het jaar kunnen publiek en filmprofessionals bij het NFF terecht voor een uitgebreid programma met vertoningen, masterclasses, exposities en als afsluiter het Gouden Kalveren Gala. Het festival vindt jaarlijks eind september op locatie in de binnenstad en de wijken van Utrecht als door het hele land en online plaats. Daarnaast biedt het festival een gevarieerd Educatie- en Professionalsprogramma, waarin lezingen, masterclasses en workshops plaatsvinden en er ruim aandacht is voor talentontwikkeling.

Het NFF houdt kantoor in het bruisende hart van Utrecht met een kern van circa 20 vaste medewerkers. De organisatie groeit als een harmonica uit naar ruim 200 tijdelijke medewerkers en 300 vrijwilligers naarmate het festival nadert en krimpt na afloop weer in.

Het Nederlands Film Festival zoekt een

Coördinator / Projectmanager Digitaal & ICT

28 uur per week

Functie & plaats in organisatie
De Coördinator/Projectmanager Digitaal & ICT is verantwoordelijk voor de coördinatie en implementatie van alle digitale projecten en ICT- systemen waar NFF tijdens het festival en jaarrond mee werkt. In deze functie fungeer je als projectmanager bij de verdere ontwikkeling van recent geïmplementeerde systemen (website, festivalsoftware (Fiona), platform voor online vertoningen, ticketverkoop, CRM) en draag je zorg voor een goede inbedding binnen de organisatie.

De Coördinator/projectmanager Digitaal & ICT bewaakt de kwaliteit van de systemen en ICT-processen en ziet toe op (de naleving van) wettelijke regels en veiligheidsvoorschriften. In deze functie onderhoud je het contact met toeleveranciers en werk je nauw samen met de Applicatiebeheerder.

In deze functie rapporteer je aan het Hoofd Productie & ICT en stuur je de Applicatiebeheerder aan.

Als Coördinator/projectmanager Digitaal & ICT ben je verantwoordelijk voor

 • De technische werking en gebruikerservaring van het online festival en online evenementen die NFF door het jaar heen organiseert de organisatie, planning en coördinatie van de werkprocessen behorende tot de digitale systemen en het ICT- systeemlandschap.
 • Het in goede banen leiden van de verschillende digitale projecten bij het NFF. Hierbij ben je de schakel tussen de externe ontwikkelaars en de interne organisatie.
 • Het opstellen van projectplannen op voor digitale ontwikkelingen en maken van bijbehorende begrotingen.
 • Het bijhouden van ontwikkelingen en vernieuwingen binnen de gebruikte systemen en de implementatie hiervan in bestaande werkprocessen.
 • en optimale inrichting van het systeem voor online vertoningen.

Profiel

 • Je bent een verbinder, pro-actief en werkt graag doelgericht.
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van diverse ICT-projecten.
 • Je bouwt graag aan een duurzame samenwerking met partners en leveranciers.
 • Je bent een systeemdenker en goed in het begrijpelijk maken van complexe zaken.

Wij bieden jou

 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving, waarbij je met een breed palet aan collega’s jaarlijks toewerkt naar het Nederlands Film Festival.
 • Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor ondernemerschap en de mogelijkheid je te ontwikkelen binnen een klein team en een ambitieuze en betrokken organisatie.
 • Bij voorkeur een vast dienstverband, waarbij we uitgaan van een gemiddelde inzet van 28 uur per week. Daar het festival in september plaats vindt, neemt het aantal dagen richting deze periode toe. In de periode oktober tot en met mei is een inzet van 24 uur per week gewenst, in de periode juni tot en met augustus 32 uur per week en voor de maand september 40 uur per week. Mocht een dienstverband niet passend zijn, dan is een inzet op inhuurbasis bespreekbaar. Het NFF heeft een eigen arbeidsvoorwaardenregeling waarbij de beloning passend is voor de sector. De beoogde startdatum is 1 februari 2022.

Solliciteren
Wij verwelkomen mensen van verschillende achtergrond, leeftijd, huidskleur, geloofsovertuiging, gender en seksuele voorkeur, en nodigen iedereen die zich in het profiel herkent uit om te solliciteren.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, meld je dan nu aan via de solliciteerbutton hieronder. Je kunt reageren tot 19 januari 2022 17:00 uur. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 24 en dinsdag 25 januari 2022. De tweede gespreksronde is op donderdag 27 januari 2022. Startdatum is 1 maart 2022.

Voor vragen kun je contact opnemen met Emma van Tol (Hoofd Productie & ICT) via 030 – 230 38 00 of emma@filmfestival.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.