Koninklijk Theater Carré: Coördinator Carré Fonds

Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zoekt een Coördinator Carré Fonds voor 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenKoninklijk Theater Carré dankt zijn faam aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. Alle denkbare theatergenres van circus tot cabaret en van popconcert tot opera bieden bezoekers ieder jaar opnieuw een ruime keuze. Al bijna 135 jaar lang vinden jaarlijks bijna 400.000 bezoekers hun weg naar het mooiste theater van Nederland in hartje Amsterdam. Carré is ván iedereen en vóór iedereen. We programmeren breed en bieden ruimte aan zoveel mogelijk diverse geluiden, genres, artiesten en medewerkers.

Carré is cultureel ondernemer; een zelfstandig theater dat artistiek en financieel onafhankelijk is. Carré Fonds en haar donateurs maken projecten mogelijk waarmee Carré kan innoveren als modern theater. Donateurs en fondsen ondersteunen Carré om haar ambities binnen de thema’s cultuur, toegankelijkheid, erfgoed en duurzaamheid waar te maken.

Voor Carré Fonds zijn we op zoek naar een collega met relevante ervaring om het team uit te breiden. Wil je fondsen, donateurs en partners werven voor Carré Fonds en Koninklijk Theater Carré? Kun je zorgvuldig plannen, fondsaanvragen en proposities opzetten en uitvoeren om de ontwikkeling van het theater te stimuleren?

Coördinator Carré Fonds

30 uur per week

Wat ga je doen?
Op de afdeling Carré Fonds werk je samen met de andere coördinator en ondersteun je de directeur en het bestuur van Carré Fonds. Carre Fonds werft bij vermogensfondsen en stichtingen, particulieren en bedrijven voor diverse projecten. Je hebt een verantwoordelijke en proactieve rol hierin. Je kunt zelfstandig projectplannen en aanvragen uitwerken en uitvoeren. Je hebt een goede pen en ervaring met fondsaanvragen. (Prospect)research en acquisitie horen hierbij.

Je verleent service aan en onderhoudt het contact met relaties. Je bereidt ontvangsten, premières en wervingsbijeenkomsten voor samen met de twee collega’s en het bestuur, bent hierbij aanwezig en verzorgt de opvolging. Persoonlijke en effectieve communicatie zowel mondeling als schriftelijk gaat je gemakkelijk af. Vastleggen van afspraken, uitvoeren van administratie en interne organisatie zijn onderdeel van je taken. Je werkt met diverse afdelingen samen zoals Programmering voor projectvoorstellen, Marketing waar het de communicatiemiddelen betreft, met Service en Support inzake reserveringen en databeheer en met de Financiële administratie.

Je bent

  • Proactief en commercieel.
  • Goed in plannen, organiseren en prioriteiten stellen
  • In staat projecten strategisch aan te vliegen; zelfstandig proposities en projectplannen te verzorgen en aanvragen voor te bereiden en in te dienen
  • Gastgericht, biedt graag service aan onze relaties
  • Flexibel, ook in werktijden, doorgaans kantoortijden maar avonden met relatie-ontvangsten horen erbij

Wat staat er op je CV?
Je hebt ervaring in deze of een soortgelijke functie, hebt kennis van werving en marketing en affiniteit met cultuur. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt goede praktische vaardigheden van alle relevante Office pakketten.

Wij bieden jou

  • Een zelfstandige functie in een dynamisch werkveld waarin je mag leren.
  • Veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
  • Een salaris afhankelijk van ervaring en opleiding, en passend bij de culturele rol die Carré heeft.
  • 8% vakantietoeslag en 27 vakantiedagen op jaarbasis.

Interesse?
Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je CV en korte motivatie naar harriette.loeffen@carre.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Harriëtte Loeffen (directeur Carré Fonds) via 020-5249420.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.