Het NUT: Stagiair(e) Productie

Het NUT in Utrecht zoekt een Stagiair(e) Productie voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 27-02-2022Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) is het meest gastvrije theatergezelschap van Nederland. We maken theater over de strijd tussen toekomst en verleden. Theater is niet om naar te kijken, het is een aanleiding om met elkaar te praten. Ons theater brengt beweging in wat vastzit en biedt houvast wanneer alles in beweging is.

We zijn per direct op zoek naar een

Stagiair(e) Productie

Aantal uur in overleg

Het NUT is een kleine en informele organisatie op het Berlijnplein. Als productieassistent werk je direct samen met de productieleider en de zakelijk leider. Daarnaast heb je veelvuldig contact met de rest van het team. Binnen al onze projecten werken we samen met een groot en divers gezelschap van regisseurs, schrijvers, muzikanten, vormgevers en acteurs.

Je ondersteunt diverse productieleiders bij de productie van de voorstellingen van het NUT. Voor de grote zomerproductie op locatie (inclusief driegangendiner) ben je betrokken bij het gehele productieproces. Samen met de productieleider bereid je alles tot in de puntjes voor om de locatie op te bouwen en de voorstellingen te draaien.

Wat we zoeken:

 • je hebt affiniteit met (productie van) (locatie)theater;
 • je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en sterke communicatieve vaardigheden;
 • je bent stressbestendig, praktisch en kan goed zelfstandig werken;
 • je houdt van afwisseling en werkt net zo lief achter je laptop als met je laarzen in de klei;
 • je bent nieuwsgierig en vindt het leuk om 1 stap verder vooruit te denken;
 • je volgt een relevante opleiding op HBO/WO niveau
 • je bent ruim en flexibel beschikbaar van 28 juni t/m 24 juli 2022.

Wat we bieden:

 • werken in een jonge dynamische organisatie;
 • heldere eigen taken en verantwoordelijkheden;
 • ruimte voor eigen initiatief en ideeën;
 • stagevergoeding conform CAO Toneel en dans.

Als stagiair ben je een volwaardig lid van het NUT-team. Dat betekent dat er veel ruimte is voor eigen inbreng en het ontwikkelen van je eigen interesses in een professionele context. Ook is er ruimte om binnen de stage een afstudeeropdracht of -onderzoek te doen. Verder heb je een vaste stagebegeleider die je helpt met het formuleren en het behalen van leerdoelen, en werk je in een klein maar gedreven en jong team van cultuurprofessionals.

Bij vragen kan je contact opnemen met Jannet van Lange via jannet@het-nut.nl of via 06 – 82 07 37 55. Stuur je CV en motivatiebrief naar jannet@het-nut.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.