Het NUT: Stagiair(e) Marketing en DTP

Het NUT in Utrecht zoekt een Stagiair(e) Marketing en DTP voor voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 27-02-2022Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) is het meest gastvrije theatergezelschap van Nederland. We maken theater over de strijd tussen toekomst en verleden. Theater is niet om naar te kijken, het is een aanleiding om met elkaar te praten. Ons theater brengt beweging in wat vastzit en biedt houvast wanneer alles in beweging is.

We zijn per direct op zoek naar een

Stagiair(e) Marketing en DTP

Aantal uur in overleg

Het NUT is een kleine en informele organisatie op het Berlijnplein. Als stagiair marketing werk je nauw samen met het hoofd marketing & partnerships en de medewerker content marketing & kaartverkoop. Binnen al onze projecten werken we samen met een groot en divers gezelschap van regisseurs, schrijvers, muzikanten, vormgevers en acteurs. Onder hun supervisie voer je onder andere de volgende taken uit met betrekking tot de vormgeving, biedt je ondersteuning bij het bedenken en ontwerp van online content, en ben je zo nu en dan aanwezig bij voorstellingen op locatie om te helpen met de kaartcontrole, pers of  het ontvangen van genodigden.

Wat we zoeken:

  • je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
  • je hebt ervaring met CRM en CMS;
  • je bent leergierig, enthousiast en pro-actief;
  • je kunt overweg met Photoshop, Illustrator en/of InDesign;
  • je hebt basiskennis van en ervaring met social media en online marketing.

Wat we bieden:

  • werken in een jonge dynamische organisatie;
  • heldere eigen taken en verantwoordelijkheden;
  • ruimte voor eigen initiatief en ideeën;
  • stagevergoeding conform CAO Toneel en dans.

Als stagiair ben je een volwaardig lid van het NUT-team. Dat betekent dat er veel ruimte is voor eigen inbreng en het ontwikkelen van je eigen interesses in een professionele context. Ook is er ruimte om binnen de stage een afstudeeropdracht of -onderzoek te doen. Verder heb je een vaste stagebegeleider die je helpt met het formuleren en het behalen van leerdoelen, en werk je in een klein maar gedreven en jong team van cultuurprofessionals.

Bij vragen kan je contact opnemen met Jannet van Lange via jannet@het-nut.nl of via 06 – 82 07 37 55. Stuur je CV en motivatiebrief naar jannet@het-nut.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.