Dirk Scheele Producties: Stagiair(e) Marketing / Communicatie / Evenementen

Dirk Scheele Producties in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Marketing / Communicatie / Evenementen voor 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 22-01-2022Dirk Scheele Producties maakt en ontwikkelt theaterproducties en TV- en YouTubeseries. In theaterseizoen 2021-2022 speelt de solovoorstelling ‘Muziek maken met Dirk Scheele’ en gaat vanaf februari de bandvoorstelling ‘Roep van de Jungle’ in première. Dirk Scheele is de grootste popartiest voor kinderen tussen de twee en zeven jaar en heeft een enorme fanbase. Hij heeft meer dan 80 miljoen hits op YouTube, 60.000 abonnees en trekt vele kijkers met zijn televisieserie op Nickelodeon.

Dirk Scheele Producties zoekt vanaf februari 2022 een

Stagiair(e) Marketing / Communicatie / Evenementen

32 uur per week

Wij zijn op zoek naar
Een zelfstandige, initiatief nemende en gemotiveerde stagiair(e) (MBO/HBO) die zin heeft om veel te leren in de theater- en (online) mediawereld. Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en interesses binnen de organisatie. De organisatie is klein, waardoor je van alle disciplines wat meekrijgt. Wij werken in een informele sfeer. Je werkt nauw samen met de zakelijk leider en de publiciteitsmedewerker, maar zal ook veel meekrijgen van het impresariaat waar wij ons kantoor mee delen. Naast je werk op kantoor, ga je doordeweeks en in het weekend vaak mee naar het theater, waardoor de stage afwisselend is. De stage zal, afhankelijk van de ontwikkelingen komend seizoen, deels vanuit kantoor zijn en deels vanuit thuis.

Werkzaamheden

  • Meehelpen bij de productie van YouTube opnames, premières van de theatervoorstellingen en livestreams.
  • Werken aan het vergroten van de merkbekendheid van Dirk Scheele op nationaal en internationaal vlak.
  • Opzetten van marketingcampagnes voor de Duitstalige / Engelstalige / Nederlandstalige muziek.
  • Productionele taken bij de optredens, zoals de merchandise-verkoop.
  • Bedenken en uitvoeren van publiciteitsacties in samenwerking met de theaters.
  • Mede beheren van de social media, zoals het onderhouden van contact met de fans en het analyseren van de statistieken.
  • Verkopen van merchandise en het ondersteunen van de coördinator bij de voorstellingen (let op: dit is voornamelijk op de zondagen).

Ben jij degene die we zoeken of wil je meer informatie? Mail je motivatie + CV naar melissa@dirkscheele.nl. Of bel naar: 020-4942074

Contactgegevens
Contactpersoon: Melissa Lagerburg (publiciteitsmedewerker).
Postadres: Zamenhofstraat 150 unit 110, 1022 AG Amsterdam.
Bezoekadres: Zamenhofstraat 150 unit 110, 1022 AG Amsterdam.
Telefoonnummer: 020-4942074.
E-mailadres: melissa@dirkscheele.nl.

Er is een stagevergoeding.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.