Chassé Theater: Stagiair Cinema

Het Chassé Theater in Breda zoekt een Stagiair Cinema (productie & programma) voor gemiddeld 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenHet Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen en drie cinemazalen één van de grootste schouwburgen van ons land. Het theater bedient een groot publiek in Zuidwest-Nederland als ook de inwoners van Breda. Voor ieder van hen wil Chassé Theater bijdragen aan hun geluk, omdat wij geloven dat theater en film ons niet alleen laten genieten, maar ook nieuwe inzichten over het leven aanreikt en ons aanspreekt op onze relatie tot de ander. De gezamenlijk beleefde (film)theaterervaring nodigt uit tot dialoog en maakt het mogelijk om als mens, en als gemeenschap te groeien. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!

Wij zoeken voor de afdeling programmering per direct een

Stagiair Cinema (productie & programma)

gemiddeld 32 uur per week

Chassé Cinema is hét filmhuis van West-Brabant! Als stagiair cinema werk je in een dynamische omgeving aan het uitvoeren en ontwikkelen van cinema programmering. Met gemiddeld 100.000 bezoekers per jaar staat Chassé Cinema garant voor een uitdagende werkplek waar alle facetten van de bioscoopwereld aan bod komen. Als stagiair(e) cinema werk je in een hecht en dynamisch team om alle evenementen van Chassé Cinema zo goed mogelijk te laten verlopen. Denk daarbij aan filmevenementen zoals premières en verdiepingsprogramma’s. Je hebt contact met alle afdelingen van de organisatie. Daarbij doe je ontzettend veel ervaring op in de culturele sector in het algemeen, omdat je tijdens je stage van alles een graantje meepikt.

Verantwoordelijkheden
Het takenpakket van deze stageplek is zeer gevarieerd.

  • Het bedenken en uitvoeren van Cinema programmering. Denk daarbij aan normale filmvertoningen maar ook aan speciale filmvertoningen zoals premières.
  • Het (in samenspraak) ontwikkelen en uitvoeren van een eigen project of evenement.
  • Algemene ondersteuning bij kantoorwerkzaamheden

Gevraagd

  • Minimaal HBO-niveau.
  • Aantoonbare affiniteit met film.
  • Beheersing diverse software toepassingen (onder andere Office, basis Indesign. Photoshop).
  • Feilloze beheersing van de Nederlandse taal, een netwerker pur sang.
  • Je bent nauwkeurig, houdt makkelijk overzicht en kan snel schakelen.
  • Je bent servicegericht.

Wij bieden
Een leerzame stageplek voor gemiddeld 32 uur per week (periode januari 2022 tot en met juni 2022) onder leiding van de cinema programmeur. We bieden een marktconforme stagevergoeding.

Heb je belangstelling? Reageer dan per mail aan choutman@chasse.nl met je motivatie en CV.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.