Business Art Service | Kunst.nl: Stagiair(e) Multi Media Design

Business Art Service | Kunst.nl in Utrecht zoekt een Stagiair(e) Multi Media Design voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenKunst.nl heeft met ruim 30.000 kunstwerken de grootste kunstcollectie van Nederland, en verhuurt deze kunst aan consumenten en aan het MKB. Onze missie: kunst voor iedereen toegankelijk maken. Onze ambitie: zoveel mogelijk Nederlandse woon- en wachtkamers bereiken.

Business Art Service is marktleider in het verhuren én verkopen van kunst aan bedrijven in Nederland en België. Kunst.nl is een merk van Business Art Services. Vanaf september richt Kunst.nl zich met een nieuw aanbod en een nieuwe website op een jonge doelgroep die graag kunst wil huren voor thuis of op het werk. Kunst.nl biedt een uniek membership: je kunt een onbeperkt aantal werken uitzoeken tot een bepaalde waarde, al vanaf € 24,95 per maand heb je meerdere werken thuis tot een bedrag van € 2.000,-. Wisselen is gratis en bezorging ook.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Wij zijn op zoek naar een

Stagiair(e) Multi Media Design

32 tot 40 uur per week

die mee gaat werken aan Content, Marketing en Communicatie

We zitten in Utrecht en je wordt deel van het marketing team, bestaande uit 5 professionals. Je bedenkt en produceert content voor onze ‘owned channels’ en beheert onze social media. Soms werken we vanaf ons kantoor in Utrecht en soms vanuit huis. Je mag rekenen op een jong en ambitieus team, goede begeleiding en een vergoeding. De inhoud van je werkzaamheden kunnen we afstemmen op jouw skills en ambitie. De maandelijkse vergoeding is € 300 per maand, op basis van fulltime beschikbaarheid. We zoeken iemand vanaf begin 2022 voor vier tot zes maanden en 32 tot 40 uur per week.

Wie ben jij?

  • Derde / vierde jaars HBO – richting: Communication & Multimedia design of vergelijkbaar, op zoek naar een meewerkstage.
  • Beschikbaarheid: zo spoedig mogelijk, voor minimaal vier maanden, minimaal vier dagen per week.
  • Kennis wil maken met een enorme en diverse hedendaagse kunstcollectie buiten de museummuren.
  • Je wil je graag (verder) verdiepen in content creatie, vormgeving, editing, onze doelgroep, e-commerce, online advertising, social media, marketing en communicatie.
  • Van aanpakken houdt en, met hulp, zelfstandig, accuraat en gestructureerd kan werken.
  • Je kent / hebt ervaring met Adobe producten, zoals Illustrator, Photoshop en After Effects, of vergelijkbare apps.
  • Je hebt ervaring met social media beheer en de beheeromgeving van onder andere Facebook, Instagram, of wil dit graag leren.
  • Het allerbelangrijkste: je vindt kunst leuk!

Interesse?
Stuur je CV met korte motivatie naar hr@businessartservice.nl. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via 088 1800 100. We zien je reactie graag tegemoet!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.