BBNC uitgevers: Grafisch Vormgever / Creatief DTP’er

BBNC uitgevers in Amersfoort zoekt een Grafisch Vormgever / Creatief DTP’er voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenBBNC uitgevers is de uitgever van MUS® en Voor Dummies®. We maken de creatiefste boeken en stationery producten van Nederland en België. De kracht van onze toonaangevende producten is dat we ze volledig in house bedenken en vormgeven. Om een idee te krijgen van wat we zoal zelf bedenken, ontwerpen en produceren: www.musboeken.nl, www.dummies.nl en www.bbnc.nl.

Grafisch Vormgever / Creatief DTP’er (m/v)

36 uur per week

Wij zoeken als uitbreiding van ons team een frisse creatieveling die per direct, fulltime bij ons aan de slag wil!

De baan
Je komt te werken in een gezellig en divers team. Je werkplek is op de afdeling redactie met twee redacteuren en een uitgever. Als vormgever bij BBNC houd je je bezig met het ontwerpen, opmaken en voorbereiden van allerlei boekproducten en (on- en offline) marketingmaterialen. Creatieve ideeën, ontwerpen en opmaken is één ding, maar net zo belangrijk is het optimaal technisch gereedmaken van bestanden voor onze drukkers en producenten. Adobe CS kent dan ook geen geheimen voor je! Ook houd je tussendoor je ogen en oren open voor trends in design en denk je mee met de redactie bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Wat we vragen

 • Uitgebreide kennis van de Adobe CC-programma’s.
 • Eigen inzicht in je werkzaamheden en werkverdeling.
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Een aanpakkende, stressbestendige inzet.
 • Kennis van fotografie is een pre.
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Een fulltime beschikbaarheid (36 uur).

Wat je daarvoor krijgt

 • Marktconform salaris (volgens de CAO voor het Uitgeverijbedrijf).
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een gezellig team.
 • Leuke personeelsuitjes.

Enthousiast?
Stuur je motivatie, portfolio* en cv naar Nicole Neven (nicole@bbnc.nl).

* We vragen om een goed onderbouwde motivatie en uitgebreide portfolio omdat we daarop de eerste beoordeling doen. Ben je echt geïnteresseerd? Vertel dan even waarom deze functie bij je past zodat we je kunnen uitnodigen voor een eerste kennismaking. Een proefopdracht zal onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.