ARTIS: Stagiair Particuliere Fondsenwerving

ARTIS in Amsterdam zoekt een Stagiair Particuliere Fondsenwerving voor 38 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenARTIS is een groene oase en ontmoetingsplek, midden in Amsterdam, waar wij een breed publiek inspireren en stimuleren verantwoordelijk met natuur om te gaan. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het park, het Artisplein en de musea: Micropia, het Planetarium en vanaf 2022 het Groote-Museum.

De afdeling Fondsenwerving speelt een belangrijke rol voor ARTIS, zeker in deze tijd. ARTIS wordt gesteund door particulieren, bedrijven, fondsen en sponsoren. De afdeling Fondsenwerving is, samen met de afdelingen Marketing & Communicatie en Educatie, onderdeel van het Cluster Programmering & Development.

Stagiair Particuliere Fondsenwerving

38 uur per week

Werkzaamheden
Als stagiair zal jij de fondsenwervers ondersteunen bij het werven van financiële steun van particulieren, fondsen en sponsoren . Er zijn verschillende soorten donateurs binnen ARTIS: (eenmalige) donateurs, vrienden, middel en major donors en onze sponsoren. De focus van de werkzaamheden ligt op het ondersteunen en uitvoeren van wervingsactiviteiten en relatie beheer met deze groepen. Er liggen volop kansen: ARTIS heeft grote bezoekersaantallen van wie een deel abonnementhouder is, vrienden, vrijwilligers en heel veel fans, zowel in Amsterdam als daarbuiten. Vanzelfsprekend werk je nauw samen met collega’s binnen ARTIS.

Werkzaamheden:

  • Het ondersteunen van het relatiemanagement met donateurs en vrienden, door middel van onder meer welkomstbrieven, uitnodigingsbrieven voor evenementen en nieuwsbrieven
  • Het ondersteunen tijdens fondsenwervende evenementen
  • Relatiebeheer met donateurs, vrienden, nalaters en onze sponsoren
  • Ondersteunen van de administratieve afhandeling van de donaties en vriendschappen
  • Algemene ondersteuning van de afdeling Fondsenwerving

ARTIS gelooft in de kracht van inclusiviteit en diversiteit, net zoals in de natuur, en heeft als doel een afspiegeling van de samenleving te zijn. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, achtergrond of geloof. We zorgen samen voor een leefbare wereld voor iedereen: nu en in de toekomst.

Profiel
Je beschikt in ieder geval over:

  • Je volgt een commerciële opleiding op hbo-niveau
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit
  • Je bent zelfstandig en neemt initiatief
  • Je bent nauwkeurig en representatief
  • Je kunt je goed verplaatsen in donateurs en weet daarom wat ze nodig hebben

Wat biedt ARTIS?
Wij bieden een stageplaats vol leermogelijkheden in een prachtige leeromgeving. Een dynamische functie waarbij je met alle afdelingen binnen ARTIS samenwerkt. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat je werkt op een kantoor dat in het midden van één van de mooiste tuinen van Amsterdam staat.

Solliciteren
Neem voor meer informatie contact op met Karel Greven hoofd fondsenwerving via k.greven@artis.nl of bel 06-513 914 59.

Voor vragen over de procedure kun je terecht bij P&O: p&o@artis.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.