Arno Schuitemaker: Stagiair(e) Productie

Arno Schuitemaker in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Productie voor 3 tot 5 dagen per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 23-01-2022Indrukwekkend. Onderdompelend. Een ervaring. Voorstellingen van Arno Schuitemaker moet je beleven, ondergaan. Een van zijn recente voorstellingen, The Way You Sound Tonight, won de belangrijkste dansprijs van Nederland: de Zwaan voor meest indrukwekkende productie 2019. Elk jaar spelen er meerdere producties in binnen- en buitenland in theaters, op festivals en bijzondere locaties. SHARP/ArnoSchuitemaker, gevestigd in Amsterdam, is de organisatie die zijn werk realiseert en de wereld in brengt. Zowel op het podium, achter de schermen, als op kantoor, werken we samen als een ambitieus, hecht en betrokken team.

Vanaf februari/maart 2022 hebben we plek voor een

Stagiair(e) Productie

3 tot 5 dagen per week

Als Stagiair(e) Productie ben je betrokken bij de productionele voorbereiding van onze nieuwe voorstelling die halverwege 2022 in première gaat en bij de organisatie van tournees in binnen- en buitenland. Je hebt zin om je productietalent binnen de podiumkunsten verder te ontwikkelen, je werkt graag met anderen samen, bent flexibel en oplossingsgericht.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit contact onderhouden met cast, crew en theaters en festivals waar onze voorstellingen te zien zijn, het opstellen van productieschema’s, het organiseren van reis/verblijf en planningen en budgetten bijhouden. Je hebt in deze werkzaamheden een ondersteunende rol, maar voor een aantal taken zul je ook eindverantwoordelijk zijn. Daarbij zijn we benieuwd naar jouw leerdoelen zodat we je stage zo passend mogelijk kunnen inrichten, een (afstudeer)onderzoek kan tot de mogelijkheden behoren.

Je werkt op kantoor (in A Lab in Amsterdam-Noord) samen met de rest van het team. Tijdens montagedagen werk je in het theater of op locatie en af en toe ga je mee op tournee. Het is een pré als je in het bezit bent van een rijbewijs en communiceren in het Engels is dagelijkse realiteit.

Bij voorkeur ben je vanaf februari/maart vijf of zes maanden en 3 tot 5 dagen per week beschikbaar. Je ontvangt een stagevergoeding conform CAO Toneel en Dans van € 350 per maand (gebaseerd op fulltime) en reiskosten worden vergoed.

Interesse? We horen graag van je! Je motivatie (max. 1 A4 / 3-min. video) en CV kun je t/m 23 januari sturen aan info@arnoschuitemaker.com. Voor vragen kun je terecht bij Björn van Raaij, productieleider, bjorn@arnoschuitemaker.com of 06-11921711.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.