ANNA Vastgoed & Cultuur: Medewerker Verhuur & Facilitair

ANNA Vastgoed & Cultuur in Den Haag zoekt een Medewerker Verhuur & Facilitair voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 29-01-2022ANNA is een betrouwbare vastgoedbeheerder én creatieve placemaker. Ze neemt alle zorg uit handen en regelt alles tot in de puntjes. Van conceptontwikkeling tot (tussentijds)beheer van vastgoed, brengt passende partijen samen en zorgt voor verbinding met de omgeving. Daarom zorgt ANNA dat in de vele panden die zij beheert werkplekken voor creatieve, startende en sociale ondernemers zijn. ANNA beheert ruim veertig panden en heeft uiteenlopende opdrachtgever, zoals Gemeente Den Haag, Rijksvastgoedbedrijf en BPD Ontwikkeling.

Medewerker Verhuur & Facilitair

vanaf 32 uur per week

Ben jij handig en word je er enthousiast van om mensen een prettige werkomgeving te bieden? Heb je affiniteit met de culturele sector, hou je van ongewoon en ‘niet standaard’? Dan is dit de baan die je zoekt!

Wat ga je doen?
Je gaat zorgen dat de werkruimtes die ANNA in beheer heeft een goede invulling krijgen. Je pakt de administratieve afhandeling van aanvragen voor werkruimte op en bereidt de verhuur voor. Samen met collega’s zorg je dat de goede match wordt gemaakt tussen vraag en aanbod. Ook help je het team beheer door te zorgen dat de locaties veilig en netjes blijven, begeleid je onderhoudspartijen en doe je controle ronden. Daarbij zorg je voor de correcte administratieve afhandeling. Dit alles vanuit het idee dat ANNA plekken tot leven brengt en jij daarin je steentje bijdraagt.

De persoon die bij ANNA past

 • Is klant- en resultaatgericht.
 • Is administratief goed georganiseerd.
 • Flexibel inzetbaar en houdt van snel, oplossingsgericht werken.
 • Houdt ervan om zelfstandig te werken.
 • Vindt het leuk om in steeds wisselende creatieve omgeving te werken.

Je achtergrond

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in facilitair / vastgoed verhuur.
 • Je hebt minimaal één jaar relevante werkervaring in soortgelijke branche.
 • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Bij voorkeur beschik je over een rijbewijs B.

ANNA Vastgoed & Cultuur biedt

 • Iedere dag een unieke ervaring.
 • Informele open sfeer met team van ruim tien personen.
 • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Interesse gewekt?
Stuur je ons dan snel een bericht! Tot 30 januari 2022 kan je reageren, maar bij reacties die een goede match zijn zullen we eerder gesprekken inplannen. Je reactie kan je via de mail sturen naar info@annavastgoedencultuur.nl ter attentie van Willemijn de Boer.

In je sollicitatie zien we graag dat je de volgende punten toelicht, op maximaal 1A4:

 • Waarom solliciteer je op deze functie?
 • Kun een een voorbeeld geven welke ervaring je hebt (uit werk, privé, opleiding of vrijwilligerswerk) waaruit blijkt dat je verhuur van werkruimte goed zou kunnen uitvoeren?
 • Idem voor facilitaire taken met betrekking tot gebouw beheer?
 • Waarom je jezelf ziet werken in het ANNA team?

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.