ANNA Vastgoed & Cultuur: Hoofd Bedrijfsvoering

ANNA Vastgoed & Cultuur in Den Haag zoekt een Hoofd Bedrijfsvoering voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 29-01-2022



ANNA is een betrouwbare vastgoedbeheerder én creatieve placemaker. Ze neemt alle zorg uit handen en regelt alles tot in de puntjes. Van conceptontwikkeling tot (tussentijds)beheer van vastgoed, brengt passende partijen samen en zorgt voor  verbinding met de omgeving. Daarom zorgt ANNA dat in de vele panden die zij beheert inspirerende activiteiten plaatsvinden, van werkplekken voor creatieve, startende en sociale ondernemers tot ruimte voor culturele en zakelijke projecten / events. Als placemaker helpt ANNA partijen om hun plek op de kaart te zetten en vraag aanbod bij elkaar te brengen. ANNA beheert ruim veertig panden en heeft uiteenlopende opdrachtgever, zoals Gemeente Den Haag, Rijksvastgoedbedrijf en BPD Ontwikkeling.

Hoofd Bedrijfsvoering

vanaf 32 uur per week

Ben jij iemand die structuur aan kan brengen in een creatieve omgeving, die blij wordt van een team te ondersteunen die inspirerende en uiteenlopende projecten neerzet en iemand die cijfers weet om te zetten naar aansprekende doelen voor werkvloer? Heb je ervaring in het samen met een team de systemen, structuren en processen te stroomlijnen om samen nog meer resultaat te boeken? Heb je affiniteit met de culturele sector, hou je van ongewoon en ‘niet standaard’? Dan is dit de baan die je zoekt!

Wat ga je doen?
Jij gaat als onderdeel van het MT zorgen dat de operatie van ANNA loopt als een zonnetje. Dat de HR-zaken van ANNA op orde zijn, de budgetten helder zijn en vertaald worden naar (persoonlijke) doelstellingen voor het team. Dat projecten goed starten en je monitort de uitvoering op kwaliteit en financiële targets. Je weet hoe het bedrijf ervoor staat en zorgt samen met de financieel medewerker en het boekhoudkantoor voor correcte maandelijkse rapportages. Samen met het team optimaliseer je bedrijfsprocessen en ondersteun je de directie om ANNA op een duurzame manier te laten groeien. Dit alles vanuit het idee dat ANNA plekken tot leven brengt en jij daarin je steentje bijdraagt.

De persoon die bij ANNA past

 • Is gestructureerd en goed met cijfers.
 • Heeft ervaring met financial en business control.
 • Is iemand met een brede kijk op bedrijfsvoering.
 • Is goed in overzicht.
 • En houdt ervan om zelfstandig te werken.
 • Vindt het leuk om in steeds wisselende creatieve omgeving te werken.
 • Heeft ambitie om ANNA door te laten groeien naar de volgende fase.

Je achtergrond

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding.
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in soortgelijke branche.
 • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt ervaring met procesmatig werken en denken.

Vastgoed & Cultuur biedt

 • Iedere dag een unieke ervaring.
 • Informele open sfeer met team van ruim tien personen.
 • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Interesse gewekt?
Stuur je ons dan snel een bericht! Tot 30 januari 2022 kan je reageren, maar bij reacties die een goede match zijn zullen we eerder gesprekken inplannen. Je reactie kan je via de mail sturen naar info@annavastgoedencultuur.nl ter attentie van Willemijn de Boer.

In je sollicitatie zien we graag dat je de volgende punten toelicht, op maximaal 1A4:

 • Waarom solliciteer je op deze functie?
 • Geef een voorbeeld geven welke ervaring je hebt (uit werk, privé,
  opleiding of vrijwilligerswerk) waaruit blijkt dat je de bedrijfsvoering goed
  kan uitvoeren (HR, financiën, ondersteuning van het team).
 • Idem als boven voor het werken met vastgoed in combinatie met een
  culturele en creatieve invulling.
 • Hoe je zelf denk structuur aan te brengen in een dynamische en
  creatieve organisatie?

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.